Ja som si napísal na papier a papier schoval na stolicku medzi nohy. Ked sa ucitelka priblizila tha som spojil nohy. Nikdy na to neprisli. Len musis pisat v skratkách a tak aby si dovidel.
Ja si furt dam ťahak do vrecka.. a nakoniec ho cez pisomku nevytiahnem bo neviem kedy ale aj tak mam furt dobrú známku bo viem spolupracovať s ľuďmi 8)
Nezvykol som tahakovat ale ked uz tak som mal taky system... ale fungoval 100% Proste ja som stavil na minimalizaciu. Aby ten tahak bol nenapadny napisal som si ho na co najmensi papierik- odtrhol som si nejaky malinky kustek papiera a na ten som si napisal skratky... chapes ako napriklad ze (a toto bude cisty vystrel...) Alexander velky v roku 58pred Kristom dobyl Perziu = AV 58pk Per. . a to uz mi doplo (to jelen priklad! a takto sa mi tato indicia vosla malinkym pismom na skriatkovsky papierik asi na 1,5 cm do sirky a pod to som zmestil este dalsich niekolko indicii.... ten papierk som si potom tak sikovne schovaval v dlani tak ze som nan pozeral a vyzeralo to (aspon som sa o to snazil ze sa pozeram na papier ka ktory pisem- akurat som si ho rukou zakryval ale to nebolo podozrive samozrejme... mne sa toto osvedcilo- je to nenapadne a ten tahak mas stale pod konrtolou...
pozerat do mobilu? Cojaviem, to ked ten ucitel dava trochu pozor tak si to vsimne ze nejak podozrovi cumis niekam pod lavicu... to mi pripada riskantne. Moze ti to vyjst ale je tam podla mojho nazoru dost velke riziko- podstatne vyssie....
pisat to po lavici? ten tahak nemas pod kontrolou- mas ho na lavici odtial ho nemozes proste niekam schovat- ucitel ho moze lahko odhalit- moze si ho vsimnut aj celkom nahodou... to nieje podla mna rozumne... taketo tahaky su podla mna dost okate.
Vytrhnem si zo stredu zošita dvojstránku. Na jednu stranu napíšem ťahák a na druhú píšem písomku a len to spokojne prevraciam už roky.
Čuduj sa svete, prospievam v škole viac než dobre
nikdy som nechápal toto riešenie kde si schováš ťahák a tak D vytiahneš na kolená zošiť a odpisuješ nie ? ja som si ho dnes dal dovno na lavicu a hotovo
Ja som mala ťahák možno 2x v živote. Raz keď sme písali slovíčka z ruštiny, ktoré som sa neučila. Napísala som si na lavicu ceruzkou tie, ktoré som fakt nevedela a bola som trochu prehnutá, aby si nebolo vidieť. V skupine nás bolo len pár, čiže každý sedel v jednej lavici. Ja som sa so spolusediacou, ktorá všetko vedela, dohodla, že vždy si bude ona odsadať. Bohužiaľ, v ten deň ma učiteľka poslala do inej lavice. Ale mala som to za 2. Odvtedy som ťahák nepoužila.. Inak tiež ma napadlo to, že si napíšem text na papier a ten odovzdám, ale vždy sme mali otázky vytlačené na počítači. Takže sa to nedaloo.
@23 presne toto . Ja som sa chémiu zdrvila tak že som vedela dvojstranové reakcie naspamäť a spolužiaci si napísali ťahák(+ potom mali lepšiu známku ) a teraz sme na tom rovnako kedže z chémie vieme hovno
@passarinho spolužiak, ktorý sedev v prvej lavici si urobil ťahák na A4 a tiež si to schoval na stoličku medzi nohy. Trčalo to spopod neho aj keď bol tučný... ..
Používam ťaháky podľa toho, o aký predmet ide, no hlavne o akého profesora, nakoľko nie pri každom sa to dá.
Najčastejšie využívam mobil, do ktorého som si pred písomkou odfotila poznámky. Ďalej si zvyknem písať skratky medzi prsty alebo na lavicu. Minule som prvý krát využila ťahák na stoličke predo mnou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a potom bud tupy lebo nic nebudes vediet
pozerat do mobilu? Cojaviem, to ked ten ucitel dava trochu pozor tak si to vsimne ze nejak podozrovi cumis niekam pod lavicu... to mi pripada riskantne. Moze ti to vyjst ale je tam podla mojho nazoru dost velke riziko- podstatne vyssie....
pisat to po lavici? ten tahak nemas pod kontrolou- mas ho na lavici odtial ho nemozes proste niekam schovat- ucitel ho moze lahko odhalit- moze si ho vsimnut aj celkom nahodou... to nieje podla mna rozumne... taketo tahaky su podla mna dost okate.
Čuduj sa svete, prospievam v škole viac než dobre
@Ridgeback Aj to je riešenie, ak teda profesor nependluje po učebni.
my sme len sikovnejsi
Alebo som opisoval rovno zo spolužiakovej písomky..
Najčastejšie využívam mobil, do ktorého som si pred písomkou odfotila poznámky. Ďalej si zvyknem písať skratky medzi prsty alebo na lavicu. Minule som prvý krát využila ťahák na stoličke predo mnou