V poslednej dobe mám stále migrény. Neviem čo už s tým mám robiť. Máte nejaké triky? Len nie ibalgin, hoc mi zaberá nemôžem ho užívať stále, kvôli žalúdku.
ale celkovo nech si dáš na bolesť hocičo, hoci len acylpyrín, tak zvykne zabrať, ak si to dáš hneď, ako to začne, ideálne už počas prvých príznakov (ak mávaš migrénu s aurou, tak hneď vtedy), ak si na to spomenieš neskôr, tak ti už nemusí pomôcť nič
a tma a ticho, ak sa dá.
(ale teda na ľubovník pozor, síce je super a fakt zaberá, hoci to nie je chémia, vraj ruší účinky HAK, takže ak niečo také berieš, tak si potom v najbližšej dobe radšej dávaj pozor
(a teda je pravda, že mám buď vyšší prah bolesti alebo takéto veci u mňa nezvyknú byť také silné, ako u niektorých iných ľudí, čo usudzujem z popisov toho, ako niekto počas migrén trpel (a týka sa to aj iných vecí), ale som si istá, že to mávam migrény, práve kvôli tým sprievodným prejavom, čo pri bežnej bolesti hlavy nebývajú. Čo som ale chcela povedať je to, že to, čo na mňa zaberá, na iných nemusí, celkovo mi zvyknú stačiť omnoho slabšie lieky od bolesti ako ostatným)
inak skús nejakú menej agresívnu alternatívu ibalginu.. a ako vraví @1 , čo najskôr, ako cítiš že to na teba ide, neskôr už nič nepomôže. mňa to zvyklo držať aj dni.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
ale celkovo nech si dáš na bolesť hocičo, hoci len acylpyrín, tak zvykne zabrať, ak si to dáš hneď, ako to začne, ideálne už počas prvých príznakov (ak mávaš migrénu s aurou, tak hneď vtedy), ak si na to spomenieš neskôr, tak ti už nemusí pomôcť nič
a tma a ticho, ak sa dá.
(ale teda na ľubovník pozor, síce je super a fakt zaberá, hoci to nie je chémia, vraj ruší účinky HAK, takže ak niečo také berieš, tak si potom v najbližšej dobe radšej dávaj pozor