co robite, aby ste odstranili migrenu? ja uz lezim s nou stvrty den a neviem, co mam robit.. vecer zaspim, rano sa zobudim a do pol hodiny je mi zase rovnako zle
trpím
ale inak ja mám šťastie, že väčšinou prichádza s aurou a to keď si všimnem a nemávnem nad tým rukou, že to sa mi len zdá, tak keď si dám hneď na začiatku hocičo od bolesti, tak je to potom celkom znesiteľné
ak to vtedy nespravím, no tak proste trpím
ale inak som si všimla, že ak sa donútim prekonať fakt, že mi je zle, a trocha sa rozhýbem - trebárs len skočím do potravín, tak sa to vie ešte troška zlepšiť, ale keď je veľmi zle, tak sa mi samozrejme do toho veľmi nechce a asi to ani nespraví až také zázraky
Ja som mal migrénu cca týždeň v kuse a keď už sa to nedalo zniesť šiel som k doktorke a nakoniec som zistil že to súviselo s očami ako som dostal okuliare tak to prestalo
@beatlesgirl ja mam od zubov už niekoľko dni, mne proste pomáha nemyslieť na to,pozrieť si seriál, tabletky tiež nezaberajú, že si mam ísť dat predpísať nejaké silnejšie, keby bolo času tak by som aj šiel , ja sa nerád sťažujem, že mam bolesti hlavy takze si všetci myslia ze som v poriadku, už som bol na tom tak, že som si pozeral akupresurne body na zmiernenie bolesti, také masírovanie uši alebo ukazovákov je upokojujúce tiež
ale osobne mi neviem z akého dôvodu pomôže Budiš Acerola ta s tými B vitaminmi, Bčka su dobre na ukľudnenie
@luftbalon oci mi pozerali, z toho to nemam, teda ja viem, z coho to mam, je to sprievodny jav inej choroby, ktoru mam, len proste hladam nieco, co by mi ulavilo od tej migreny ale dik za tip
@yoshtixiang fuhaa, no tak ak si na tom takto, ze mavas casto migrenu, tak to moze indikovat nejaku inu chorobu, tak byt tebou, radsej za tou lekarkou zajdem
@beatlesgirl v priebehu mesiaca som bol uz u 4 lekárov
ja uz na lekárov neverím pchali mi dosť dlho lieky, ktoré mi len ničili pečeň a od kedy ich neberiem som nebol chorý , čo ja bežne cez zimu som mával zápal priedušiek, potom zápal pľúc... teraz v pohode v decembri v krátkom tričku ...
bolesti hlavy uz beriem ako samozrejmosť este som dobre na tom, u nás v rodine su take migrény, ktoré ty opisuješ - bolesť hlavy až ti je na vracanie, naštastie ja som zatiaľ take bolesti hlavy nemal
@beatlesgirl asi pred rokom ma tak strašne bolela hlava v noci som sa na to zobudil, mna ked niečo v noci zobudí tak som strašne nervózny, hlavu som si búchal o posteľ, býval som vtedy s frajerom, sa na to zobudil a smial sa ja som bol ale fakt tak zúfalý z tej bolesti, takze som nešiel ani do školy a prespal som cely deň
Fuuha, ja som kus zmatena z toho ked niekto povie ze mal napr. 4 dni vkuse migrenu, lebo ja som taku naozaj nevydrzatelnu bolest hlavy zazila 2x v zivote, netrvalo to cele dlhsie nez 2 hodiny, ale prvy krat som to cele kym trochu nezabrala tabletka prelezala na spinavej dlazke zahumuseneho vlakoveho hajzla, druhy raz som sa zvalila vedla cesty a ostala tam lezat kym ma cudzi ludia neodviezli na intrak. neviem teraz ci som az taka extremna citlivka, ale fakt si neviem predstavit toto zazivat tyzden vkuse vsak to som si nevladala ani vybrat tu blbu tabletku z tasky, ani nic, len lezat a plakat od bolestii.
Tyzden, preboha
Mne sa vracia po takom tyzdni a trva 2-3 dni, pijem caje a trpim a snazim sa prespat to :x velmi nechcem ist k lekarovi, nechcem tabletky a cakam, ze to odide so zlym obdobim v zivote
Keď som bol mladší, furt som mával migrénu. Aspoň raz za týždeň, proste zastreté videnie, závraty, a potom nevoľnosť.
Pomohlo mi piť veľa vody. Proste dodržiavať pitný režim. Už dva roky som nemal migrénu.
@aventine fuuuu chudaaaa... no tak to si mala nejaku mega extremnu nechutnu migrenu. lebo tak ja som od migreny este neodpadla... ale rozhodne to nie je prirovnatelne len k bolesti hlavy, takze myslim si, ze neprehanam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale inak ja mám šťastie, že väčšinou prichádza s aurou a to keď si všimnem a nemávnem nad tým rukou, že to sa mi len zdá, tak keď si dám hneď na začiatku hocičo od bolesti, tak je to potom celkom znesiteľné
ak to vtedy nespravím, no tak proste trpím
ale inak som si všimla, že ak sa donútim prekonať fakt, že mi je zle, a trocha sa rozhýbem - trebárs len skočím do potravín, tak sa to vie ešte troška zlepšiť, ale keď je veľmi zle, tak sa mi samozrejme do toho veľmi nechce a asi to ani nespraví až také zázraky
ale osobne mi neviem z akého dôvodu pomôže Budiš Acerola ta s tými B vitaminmi, Bčka su dobre na ukľudnenie
ja uz na lekárov neverím pchali mi dosť dlho lieky, ktoré mi len ničili pečeň a od kedy ich neberiem som nebol chorý , čo ja bežne cez zimu som mával zápal priedušiek, potom zápal pľúc... teraz v pohode v decembri v krátkom tričku ...
bolesti hlavy uz beriem ako samozrejmosť este som dobre na tom, u nás v rodine su take migrény, ktoré ty opisuješ - bolesť hlavy až ti je na vracanie, naštastie ja som zatiaľ take bolesti hlavy nemal
Tyzden, preboha
Pomohlo mi piť veľa vody. Proste dodržiavať pitný režim. Už dva roky som nemal migrénu.