bože teraz sa všetci budú hádať čo sú mihalnice, viečka a riasy aj ja hovorím tým chlpom na oku mihalnice, ale správne by to mali byť riasy a viečka mihalnice.... a k téme aj ja som nad tým rozmýšlala, lenže tuto to nikto nerobí:/ a tiež sa bojím toho že mi vypadajú vlastné
Je to úbohé ako dokážete človeka za chybičku zdrbať .Robí to dobre vášmu Egu ? ah jaj tak poslúžte si
@forte no presne ,preto som aj založila toto forum aby som sa dozvedela viac ,ale ako vidím nadarmo tu niečo taketo zakladať .Clovek sa tu väčšinou dočká len urážok a hlúpych komentárov.
@cryingwords bože nie prečo by som sa mala uraziť ?
však ja to nerieším len mi vadia tie spamy ,čakala som len seriozne odpovede ,ale tu je to rarita dostať normálnu odpoved bez toho aby si niekto nezvyšoval ego alebo podobné malichernosti.
@flyinbirdie vieš čo aby som nebola úplne odveci tak som sa aspoň spýtala spolužiačky čo tieto vecičky často používa a nemala s nimi problém ani jej jej vlastné nepoškodili sice mala ich len 3 týždne...
@flyinbirdie tak a keď človek na nejaký dementný komentár zareaguje, tak je najväčší chuj, lebo sa urazí ten čo ten blbý koment pridal ..nepoviem keď sa niekto pýta na niečo čomu väčšina ludí nerozumie, ale tak toto je preboha asi každému jasné že sa pýtaš na tie chlpy na očiach.. ale aj tak si evidentne niekto neodpustí napísať sem opravu s nejakým uštipačným komentárom a ešte sa hádať čo je čo hej mihalnice by mali byť správne riasy ako som tu písala, ale preboha veď to hádam každý chápe(ach)
@veroniques to nemyslíš vážne bože dievča čo ti je na tom take nezrozumiteľné
Ja sa nebudem urážať za hlúposti ,ved nek si ludia napíšu čo chcú pre mňa za mňa ,čo ja s tým mám .Mňa len nasralo ,že som sa nedočkala jedinej serioznej odpovede -.-"
@sandy114 Dĺžka akéhokoľvek ochlpenia na ľudskom tele(vrátane mihalnic) je daná životnosťou samotného korienka chlpu.U niektorých sú to roky dajme tomu vlasy u iných týždne ako tam južne od rovníka 6-8 týždňov . Po odumretí chlp vypadne a na jeho mieste začne rásť nový.
pýtala som sa kozmetičky a vravela,že 3D nie sú dobré,jasné,že ak chceš,aby to bolo vidno poriadne,tak si to daj,ale vraj lepšie a menej škodlivé je trvalá na mihalnice.
najprv ti natočí mihalnice,potom máš 24 hodín oddych od špirály a na ďalší deň ti to zafarbí a ty nepotrebuješ špirálu používať aspoň 8 týždňov,ale priebežne musíš chodiť farbiť.
ale vieš čo,vyzerá to prirodzene,mihalnice máš dlhšie,vytočené a vyzerá to skvele
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a k téme ja skúsenosti nemám
a ja ze mihalnice su tie chlpy tam na oku
@3
kamoška ich mala, ale mne osobne sa to na nej nepáčilo, vyzeralo to strašne umelo
mihalnica
1. pohyblivý kožný kryt na oku, viečko
2. riasy, obrvy
riasa
1. záhyb (na látke)
2. chĺpky na očnom viečku, mihalnice, obrvy
3. vodné rastliny v podobe vlákien
takže v podstate je to aj to aj to a všetci majú pravdu
Je to úbohé ako dokážete človeka za chybičku zdrbať .Robí to dobre vášmu Egu ? ah jaj tak poslúžte si
@forte no presne ,preto som aj založila toto forum aby som sa dozvedela viac ,ale ako vidím nadarmo tu niečo taketo zakladať .Clovek sa tu väčšinou dočká len urážok a hlúpych komentárov.
Kam sme sa to dostali.....
A za koľko jej to odrástlo ? Viem ,že je to poväčšine indiviuálne ale tak cca by som chcela vedeť ,ak vieš prosím
však ja to nerieším len mi vadia tie spamy ,čakala som len seriozne odpovede ,ale tu je to rarita dostať normálnu odpoved bez toho aby si niekto nezvyšoval ego alebo podobné malichernosti.
"Clovek sa tu väčšinou dočká len urážok a hlúpych komentárov."
"bože nie prečo by som sa mala uraziť?"
.... what?
@veroniques to nemyslíš vážne bože dievča čo ti je na tom take nezrozumiteľné
Ja sa nebudem urážať za hlúposti ,ved nek si ludia napíšu čo chcú pre mňa za mňa ,čo ja s tým mám .Mňa len nasralo ,že som sa nedočkala jedinej serioznej odpovede -.-"
ale kašlať na to už ..rada by som už dostávala normalne odpovede zo skúsenosťami ,ale asi som si vybrala zlú stránku
btw ja už ozaj som mimo čo z toho myslíš, ale ak myslíš, tie chlpy na oku, tak ja som si sama robila a vydržalo mi to pár týždňov...
najprv ti natočí mihalnice,potom máš 24 hodín oddych od špirály a na ďalší deň ti to zafarbí a ty nepotrebuješ špirálu používať aspoň 8 týždňov,ale priebežne musíš chodiť farbiť.
ale vieš čo,vyzerá to prirodzene,mihalnice máš dlhšie,vytočené a vyzerá to skvele