ked si to tak kukam asi celkom zapadne tato anketa medzi tie zalozene dievcatami beznadejne zalubenymi do upira, ale ani sa nedivim, ved tu je fakt tolko kktin....ale ozaj ma to zaujimalo, inak by som to nezalozila
@tomorrownight - pre mňa osobne to nikdy nebolo rozhodnutie. snažil som sa milovať tých, ktorých som mohol mať (resp. milovať ich tak ako by si zaslúžili), ale nešlo to. snažil som sa nemilovať tých, čo som nemohol mať, ale to tiež nejde...
Môžeš dať príklad situácie, kedy sa dvaja ľudia majú radi, ale nemôžu byť spolu?
Lebo nech vymýšľam akékoľvek dôvody, vždy mi napadne aspoň jeden spôsob, ako sa k tej milovanej osobe nakoniec aj tak dostať... Aj keď je fakt, že nie vždy sú tie riešenia jednoduché a občas vyžadujú obetovať pre ten vzťah niečo iné...
Nikdy nepochopím, ako niekto vôbec mohol označiť, prvú možnosť. Aký to má potom význam???? Potom to tak vyzerá, že poniektorý sú spolu pár mesiacov, nanajvýš pár rokov. To radšej budem sám a užívať si neviazane, ak mi chýba sex, ale vytvárať a udržiavať niečo, čo nemá budúcnosť?? Nechcem stráviť čas nad bezvýznamnými vecami, už aj tak ako človek, tvor omylný sa x-krát pomýlim a potom to ľutujem.
určite milovať...nie je nič krajšie ako pociťovať v žalúdku to zvláštne brnenie ...ako niektorí používame-mať motýliky v brušku...a keď potom pride len smutok z toho že ten človek nechce vas...ale čo by sme tu boli keby nebola laska?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Je tam možnosť: vyrásť? :/
napísala by som: nemiluj.
silne reči ale skutek utek. okamžite pri prvej konfrontacii s dotyčným by som sa rozpustila v želatíne pocitov. a hlavne lásky. aj keď neopätovanej.
ked sa tak stane ma v sebe clovek okamzite zadusit city a byt v realite?
Môžeš dať príklad situácie, kedy sa dvaja ľudia majú radi, ale nemôžu byť spolu?
Lebo nech vymýšľam akékoľvek dôvody, vždy mi napadne aspoň jeden spôsob, ako sa k tej milovanej osobe nakoniec aj tak dostať... Aj keď je fakt, že nie vždy sú tie riešenia jednoduché a občas vyžadujú obetovať pre ten vzťah niečo iné...