Ahojte, milujem spolužiačku, ona ma tiež ľúbi(myslím), čiže sa ľúbime. Rozmýšľame nad tým, že by sme spolu niečo mohli mať, len nevieme, či by to bolo dobré. Sme ešte len prváci na strednej a viete, čo keď sa v druháku niečo stane a už sa budeme nenávidie
Jak tak vy ste kamaráti a už sa ľúbite hej ? Pfúúú...asi tu niekto presne nevie čo je láska...a inak, čo riešite čo bude (resp. môže/nemusí byť), keď Vám je spolu dobre ?
niekto tvrdí, že priateľstvo medzi babou a chalanom nemôže existovať - že tam je vždy niečo "viac" - aspoň z chalanovej strany. Je to blbosť , také priateľstvo existovať v pohode môže... otázne je, ako to cítite vy obaja. Ak je v tom obojstranne niečo viac, než len to priateľstvo (kamarátstvo), netreba si klásť otázku "čo keď..." , čoby - keby...", "čo ak náhodou..." jednoducho do toho treba ísť a hotovo. Aby človek dozrel, potrebuje aj sklamania a rozchody... tým samozrejme nechcem povedať, že sa o 1/2 roka, rok rozídete - možno áno, možno nie, ale v každom prípade len tieto obavy by nemali byť dôvodom toho, že to ani neskúsite...
ty si kkt. mi sa lubime ale co ak? a co ak sa nieco stane? aspon ste nieco spolu pekne prezili! a bude na co spominat. inak este ani spolu nic nemate a uz to koncis? si curak!
K teme: Nema zmysel analyzovat , chod do toho. Aj ked.... neviem keby ste sa nejak megasupertotal milovali, tak vas taka s prepacenim konina ani nenapadne.
Myslíš, že sa ľúbite, ale všetky slovesá /až na ďakujem/ dávaš v prvej osobe MNOŽNÉHO čísla.
Čítaš jej myšlienky? Ak si sa dostal do takéhoto štádia, tak choď za ňou a vyčítaj jej z mysle, akú mienku o tebe má.
Ďalej..."takže sa lúbime". čo ti jebe? ja som si myslela, že takéto "lásky" prežívajú moji rovesníci. Toť kukám, že máš 15. Viem, mám svoj /nízky/ vek, s ktorým by som sa mala hrať s bábikami, podľa mienky iných, ale toto?
Ak sa ti skutočne páči /čo je očividné/, tak jej to daj najavo. Ako? Na to prídi sám. Upusť fantázii popruhy. Skús byť priamočiary, no pri tom stále jemný.
Ešte..."a už sa budeme nenávidieť" BUDETE SA ČO? toto snáď nemyslíš vážne! ak sa "lúbite", ako hovoríš, tak sa na túto myšlienku vykašli.
podobny problem mal kamos, lebo on fakt chodil v prvom rocniku s jednou spoluziackou, rozisli sa, on sa asi rok trapil kvoli tomu, ale potom mu to uz bolo jedno...
@malapohroma akoze si o dva roky mladsia ako zakladatel diskusie, a prave ty si dovolis povedat, ze deticky... akoze ja by som sa krotil trochu na tvojom mieste...
Ja chodim so spoluziakom a ma to svoje vyhody, aj nevyhody. Nemam takmer ziadny vztah s okolim, teda s ostatnymi spoluziakmi (o co sice ani nemam zaujem), ale faktom je, ze ak chyba, tak som v skole ako mrtva, a o to viac som zavisla na nasom vztahu. Na druhej strasne sme furt spolu, v skole po skole cez vikend...jednoducho stale, co niekedy nie je na skodu, ale niekedy to cloveku prerastie cez hlavu. A co sa tyka hadok v skole, resp. problemov, tak nie je nic horsie a nezelam ti ani jeden z tych dni, co som zazila, ked sme v skole neprehovorili ani jedineho slova. Takze moje stanovisko: 1) ak sa lubite, tak spolu budete, aj keby sa neviem co stalo, nezabranis tomu 2) ty musis vediet, na com ti najviac zalezi 3) a na com zalezi jemu ....a tak dalej...netreba sa toho bat, len urcite priority si asi musite zadelit. hm...
No ale tak aby som tu nebol zas ze len pindam a neporadim, tak co ja viem... nechapem, kde je problem, ked ty ju lubis a ona teba tiez (myslis )... proste... ked je to vzajomne tak je to proste uz vyriesene a fakt nevidim problem... takito ludia nedokazu byt "len" kamarati... neviem jednoducho ak sa pytas co mas robit- len tomu daj volny priebeh tzn. budte PAR a spravajte sa tak co ja vjem... co na tom ze ste prvaci? "milujem" debilne nazory typu "nemozeme spolu chodit lebo sme spoluzaci"... no a co?... ked sa maju dvaja ludia radi nezalezi na tom ci spolu chodia do skoly ci nie(vrchol stupidity podla mna)... ak s tym mas aj ty problem tak sa proste neriad trapnou vacsinou mysliacou si svoju ubohu "pravdu" v tejto veci, chod proti prudu a budte spolu... ak to ale s tymto nijak nesuvisi tak fakt absolutne ale vobec nijak, nech sa na to kukam z hocijakeho uhla, nechapem, aky mas problem...
aj keby ste sa zacali nenavidiet skor ci neskro by ste sa naucili vedla seba existovat. uz len z toho dovodu ze ani jeden z vas by sa nechcel ponizovat nejakymi hysterickymi scenami
oh, no nie je to zlaté, ešte spolu ani nič poriadne nemali a už sa ľúbia....a keď sa po týždni rozídu, tak to nebude tým, že sa nikdy neľúbili, len sa niečo stalo....no dobre, koniec prejavu voči tomu podľa mňa neuváženému slovu podľa mňa ak to človek nechce skúšať, tak toho druhého ani "neľúbi". keď chceš s niekým byť, všetky racionálne dôvody aj tak časom zmiznú. alebo si myslíš, že spolu budete ďalšie tri roky chodiť každý deň do školy a budete kamaráti?
Mám spolužiačku čo chodila so spolužiakom v prváku.. Rozišli sa neklapalo to a v pohode fungujú ďalej.. Na začiatku tretiaka sa dali dokopy ďalší moji spolužiaci a po mesiaci to vzdali a sú ešte lepší kamaráti ako predtýjm Teraz v tretiaku chodia ďalší moji spolužiaci spolu už sú dáko cez polroka spolu a v pohode celkom vyzerá to že sa aj našli
myslim ,ze tu ti nikto neda serioznu odpoved ...ale ak som spravne pochopila ,lubite sa ,ale vadi vam ,ze ste spoluziaci ..ja by som nikdy nesla do vztahu so spoluziakom (aj ked istu dobu som si toto nemyslela),ale musim ti dat za pravdu ...bude blbe ,ked sa potom rozidete a budete sa nenavidiet alebo nerozpravat ...mam v triede presne takyto pripad,ze si spolu zacali vztah,a potom o mesiac sa rozisli ..a teraz sa nerozpravaju ,je to blbe velmi ..ale to uz vy sa musite rozhodnut ,ci to risknut alebo nie
Vy ste tu podaktorí fakt mimo zo sveta... nechcem dávať koment ku každému, a tak len poviem, že chalan s babou môže byť len kamoš, však so svojími spolužiačkami sa tiež rozprávaš, ale riešiť by si ju nechcel... či? podla mna je to blbost co tu setci pisete, ale samozrejme
Česť výnimkám, respektíve ďakujem ostatným za skúsenosti a vzácne rady...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
vela veeeeeela deticieeeeeeeeek
Nezabudni! Niekto založil diskusiu, tak čím skôr založ remake!
K teme: Nema zmysel analyzovat , chod do toho. Aj ked.... neviem keby ste sa nejak megasupertotal milovali, tak vas taka s prepacenim konina ani nenapadne.
Keď ju poriešiš nie je čo milovať !
To naozaj? Takej pocti sa dočkám?
No dobre, ale najprv musím založiť takú neskutočne stupidnú diskusiu, ako napr. Aké ročné obdobie máte najradšej!
Alebo ju založíš čisto o mne? Potom ma na to upozorni.
Čítaš jej myšlienky? Ak si sa dostal do takéhoto štádia, tak choď za ňou a vyčítaj jej z mysle, akú mienku o tebe má.
Ďalej..."takže sa lúbime". čo ti jebe? ja som si myslela, že takéto "lásky" prežívajú moji rovesníci. Toť kukám, že máš 15. Viem, mám svoj /nízky/ vek, s ktorým by som sa mala hrať s bábikami, podľa mienky iných, ale toto?
Ak sa ti skutočne páči /čo je očividné/, tak jej to daj najavo. Ako? Na to prídi sám. Upusť fantázii popruhy. Skús byť priamočiary, no pri tom stále jemný.
Ešte..."a už sa budeme nenávidieť" BUDETE SA ČO? toto snáď nemyslíš vážne! ak sa "lúbite", ako hovoríš, tak sa na túto myšlienku vykašli.
Daj láske šancu, jej je tu málo.
@malapohroma akoze si o dva roky mladsia ako zakladatel diskusie, a prave ty si dovolis povedat, ze deticky... akoze ja by som sa krotil trochu na tvojom mieste...
ale si to nepochopil, ja som tym myslela ze majuuuuuu maaaaat detickyyyyyy!
ako vždycky?
@salora aka trumpeta?!?! koment @19 !
Poetickosť opadá
a s ňou aj moja nálada
keď vidím nad čím tu bedáka
Mať tak problémy takého sopliaka
Neviem, ale pomôž mu !
Nech nezakladá ďalšiu tému
Veď nevie čo so spolužiačkou
Trápi sa tu s takou h(s)račkou
pre problémy správna doba?
Nezáleží na dobe !
Ale len na spôsobe
Veď čo mu už len kto poradí ?
On sám vie ako to chodí
nikdy si nezacinaj s kamaratkou, a este viac, ak ste spoluziaci
dojebe ti to cely zivot
Česť výnimkám, respektíve ďakujem ostatným za skúsenosti a vzácne rady...
a co keby ona vyuzila jeho?