Milujem ťa - má to slovné spojenie naozaj takú veľkú moc? Je to viac ako len niekoho ľúbiť alebo to je to isté? Ako by ste zareagovali keby to váš priateľ/priateľka povedal niekomu inému? Napríklad kamarátovi/kamarátke...
mne to povedali dvaja ludia ktori zo dna na den zmenili nazor...takze ako pre koho to ma hlboky vyznam... a ked som to uz 2x povedala, som to myslela vazne
milovat je omnoho viac ako lubit . To slovo som este nikomu nepovedala , a co sa tyka "lubim ta" - to mozem aj psa ,kamosov...kohokolvek .., milovat sa da len jednu osobu ..
Podľa mňa to znamená viac. Používa sa to podľa mňa vtedy, keď máte človeka radi, tak že by ste preňho spravili hocičo. Niekedy ani tie dve slová nestačia.
A tak "milujem ťa" sa dá povedať aj na iné veci. Milujem nejaké jedlo, napr. Alebo som to aj kamarátke povedala. Pretože ju mám neskutočne rada.
podľa mňa to znamená viac, je to silnejšie....a freketovať a drimbudávať znamená ešte viac...vlastne drimubdávať je najviac! ......a keby niečo z tohto povedal kamarátke, tak by som mu natrhla anál a napchala mu tam kopu cibule!!!! ...
Ja budem zase raz opačná, ale pre mňa "milujem ťa" je menej ako "ľúbim ťa", kedže ja slovko "milujem" používam úplne bežne v hovorenej reči a netajím sa tým, že milujem Alexiho Laiha, anatómiu a olivy (a tisíc iných vecí, samozrejme), zatiaľ čo "ľúbiť" som použila iba parkrát, ani to som nebola triezva.
lubim ta je neznejsie nez milujem ta.. milujem ta je zase omnoho vaznejsie.. a ona je jedinou osobou, ktorej som to kedy povedal... a tak to aj zostane...
samozrejme že to je viac ako ľúbiť.. úplne nenávidím, ked niekto je spolu týždeň, a už rečičky typu "milujem ťa" .. najlepšie je ked to dotyčný vidí 1x rovno na fejsbúku maximálna úbohosť, vždy sa nad tým len zasmejem.. a podľa mna týmto slovíčkom by sa nemalo len tak mrhať a hovoriť komukoľvek
s "milujem ťa" si robím čo chcem, poviem to psovi, poviem to spevákovi, poviem to kamarátke, keď sa na niečom strašne smejeme, ale "ľúbim ťa" som ešte nepovedala nikomu, to je viac, to je silné...
Myslím že slová " Milujem ťa" v každom vyvolávajú určite silnejší pocit ako ked niekto vysloví "Lubim ťa"
Áno je pravda, milujeme množstvo vecí ale ked sa tak vyjadrujeme o niečom čo máme naozaj radi ( jedlo, filmy alebo herci), neuvedomujeme si že možno je to úplne niečo iné ako ked to povieme do očí milovanej osobe alebo niekomu naozaj blízkemu ktorému tým chceme naozaj dať najavo že mi na ňom záleží.
(BTW niekedy sa mi zdá že slovká Ľúbim ťa znejú niekedy o niečo krásnejšie ako milovať )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Neviem komu všetkému to ona kedy povedala. Ja som to povedal len jej, aj keď som predtým mal iné vzťahy. Ale ona je jediná, ktorej som to kedy povedal
A tak "milujem ťa" sa dá povedať aj na iné veci. Milujem nejaké jedlo, napr. Alebo som to aj kamarátke povedala. Pretože ju mám neskutočne rada.
hlavné je, že ten človek vidí ako ho máš naozaj rád
@acvd43xa7w oo dakujeeem!
Áno je pravda, milujeme množstvo vecí ale ked sa tak vyjadrujeme o niečom čo máme naozaj radi ( jedlo, filmy alebo herci), neuvedomujeme si že možno je to úplne niečo iné ako ked to povieme do očí milovanej osobe alebo niekomu naozaj blízkemu ktorému tým chceme naozaj dať najavo že mi na ňom záleží.
(BTW niekedy sa mi zdá že slovká Ľúbim ťa znejú niekedy o niečo krásnejšie ako milovať )