tak, vyslovene hlúpe komenty od hlúpych ľudí ma iritujú... doslova to bolí, keď sa ich snažím prečítať. pokiaľ je však hlúpy len dotaz a zbytok má úroveň, no problem
ako ktore, ked su to takze : co mam robith mam 10 a sestryn frajer 20 rocni po mňe kuka a my to vady, asi som do ňeho : tak tie rada nemam tiez aj take ze ruksak a pod.
ale take blbosti , ze ake mate zvonenie, tapetu ale ziarovku take su fajn
Inak najviac sa mi paci, ze niekto zalozi blbu diskusiu, teraz ostatni mu to zacnu vycitat a vysmievat sa (mozno aj nadavat), pripadne vznikne nejaka hadka... Vtedy mi to pride uplne ako hadanie sa o lopatku na detskom pieskovisku. A je uplne jedno kto to zacal.
Ale inak nic v zlom, je to len moj dojem, teda...osobne poznam aj produktivnejsie zabijanie casu.
@lucia199513 a prave preto ze si nepochopila ze to "Frajer mojej sestri" bolo v uvodzovkach tak tak to napisala ona, nie zeby som ja nevedela pravopis..
a preto si to nevidela, lebo vtedy si na birdzi este NEBOLA
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ináč,koleduješ si o kopu TSiek,nekonečné poúčanie,a komenty s hlbokou výpovednou hodnotou od lucky
ktorou luckou
ale take blbosti , ze ake mate zvonenie, tapetu ale ziarovku take su fajn
...aka je podla teba blba diskusiaxD?...ja len tak, aby som mala prehlad
Inak najviac sa mi paci, ze niekto zalozi blbu diskusiu, teraz ostatni mu to zacnu vycitat a vysmievat sa (mozno aj nadavat), pripadne vznikne nejaka hadka... Vtedy mi to pride uplne ako hadanie sa o lopatku na detskom pieskovisku. A je uplne jedno kto to zacal.
Ale inak nic v zlom, je to len moj dojem, teda...osobne poznam aj produktivnejsie zabijanie casu.
...tak ja som diskusiu frajer mojej sestry(nauč sa pravopis), ani nijakú s podobným obsahom
a preto si to nevidela, lebo vtedy si na birdzi este NEBOLA
...jáj...tak sorry...ja som na birdzi iba krátko, tak mi takéto výpadky tolerujte...ako nováčikovixD