Ako ste vy zabúdali na svoju starú lásku? .. Zabudli ste už ale podľa vás sa zabudnúť nedá? Čo cítite keď si na ňu spomeniete, keď počujete jej meno? .. Čo sa vám premietne keď vidíte jej/jeho fotku? Keď vidíte/počujete niečo čo ho vám pripomína (Hovorím
Stara laska? pche , bol to FAIL ktory mi vtedy davno tak ale nepripadal , teraz uz viem ze bol a preto som v pohode a nic vomne nevyvola zmutok /zlu naladu/ alebo nieco podobne
zabudnúť človek nezabudne a už vôbec nie na niekoho kto v našom živote zohrával dosť veľkú úlohu, ale tak ako dá sa nemyslieť a postupom času sú z toho také úsmevné spomienky by sa dalo povedať
Sú to asi 3 roky a zabúda sa mi veľmi ťažko.. navonok sa tvárim, že mi je to jedno, robím si z neho srandu... do*ebávam ho keď sa stretneme.. a pritom som strašne šťastná, že sa s ním aspoň chvíľu rozprávam, alebo že niekam ideme spolu ako kamaráti.. nechápem prečo je to také ťažké ...???? .. a pritom je to človek, ktorý si pozornosť akejkoľvek ženy absolútne nezaslúži!...
Keď som sa naozaj hustokruto zamilovala, trvalo mi rok a pol, kým som sa cez to všetko dokázala preniesť.. hovorí sa, že "zíde z očí, zíde z mysle" ....ale na tom nie je nič pravdy...spamovala som tu na birdzi 3 nicky s blogmi o ňom... teraz som už všetky zmazala pretože som si našla novú lásku a jeho už mám rada len ako kamaráta.... ale aj keď sa nevídame, stále pre mňa ostane tou najzaujímavejšiu a najfascinujúcejšiu osobou, akú som za celý môj život mohla stretnúť...
na starú lásku sa zabudnúť nedá a vždy ostane pre mňa ako kamarát ale nemám potrebu vyhľadávať ho...veď aj načo keď mám toho najúžasnejšieho muža na svete
Podla mna sa na staru lasku uplne zabudnut neda.. ale uz necitim absolutne nic.. prislo nieco nove a krajsie a preto su to uz len spomienky.. tym to cele hasne..
nie nezabudla,na take skutocne lasky sa nezabuda si myslim,aj je tazko na ne zabudnut ... ale po case dokazem to brat v pohode,cize ked sa pozriem na foto,napadnu ma len stare casy v tu sekndu,a potom nic,pokracujem dalej bez toho,aby som sa tym viac zaoberala
Zabudnut nechcem a ani nemožem s človekom s ktorym už nechodim som prežila zatial uplne najlepšie a najkrajšie chvile v živote a rada na to spomínam mam len pekne spomienky a navyše sa kamaratime dalej dost mi to dalo a nelutujem to.. podla mna ma všetko nejaky zmysel aj rozchody su na niečo dobre ....asi to tak malo byt
určite nezabudnem na niekoho, koho som ľúbila...aj keď som zabudnúť chcela, no nedá sa...a hoci som pociťovala zo začiatku nenávisť keď som si spomenula...tak teraz to je úplne iné...
stále ho mám rada a dosť často na ňho myslím...ale neberiem to už ako tragédiu, nech je šťastný a neprajem mu nič zlé...
kym som sa preniesla cez tu prvu trvalo mi to 9 mesiacov. ked pocujem jeho meno stupa mi tlak ked vidim jeho fotku nechapem ako som s nim mohla byt ale ked mi ho nieco pripomenie tak sa uz len tak nostalgicky usmejem ake to bolo zlate to je vsetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Najradšej by som niekoho ako je on, vymazala z mysle, lebo je mi zle, že práve tak bezcharakterný človek musel byť práve moja prvá láska...
stále ho mám rada a dosť často na ňho myslím...ale neberiem to už ako tragédiu, nech je šťastný a neprajem mu nič zlé...
život ide ďalej...