Verejná knižnica Jána Bocatia v Košiciach na Hviezdoslavovej (Maratón mieru) usporiada stretnutie pre mladých píšucich. Bude to 18. marca (pondelok), o 16.00.
Klub sa volá KOLIK (KOšice, LIteratúra... Klobúk dole a jeh
Vidím, cupcake, že si z Popradu, hodina a pol vlakom sem, škoda, ale keby si veľmi chcela prísť aj s niekým, si vítaná na sto percent a nemáš sa prečo a začo hanbiť, talent to je aj odvaha skúšať znovu a znovu, stretávať sa, komunikovať, aj ja rada pomôžem, ak je to v mojich silách. A ak nebudeš chcieť čítať svoje výtvory, môžeš počúvať druhých, je to prínosné.
podporujem takéto veci, je to super že takto hľadáte mladé talenty, držím vám palce. veľmi rada by som sa prišla pozrieť, škoda len, že som z druhého konca Slovenska.
spolubcan, poradím ti ísť do najbližšej knižnici a opýtať sa niekoho, či sú v tvojom meste nejaké literárne stretnutia... easy, treba sa vypytovať
wixtriatri, toto presne poznám a preto príď, budem tam-pri šatni, mám okuliare s čiernym rámom... ešte môžem doplniť, komu sa nebude tam páčiť, môže aj odísť, nič sa nedeje, podstatou je to, že človek má vždy na výber a ja vás pozývam na niečo, čo dobre sama poznám a viem, že tieto stretká môžu vám iba helfnúť, nie uškodiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
wixtriatri, toto presne poznám a preto príď, budem tam-pri šatni, mám okuliare s čiernym rámom... ešte môžem doplniť, komu sa nebude tam páčiť, môže aj odísť, nič sa nedeje, podstatou je to, že človek má vždy na výber a ja vás pozývam na niečo, čo dobre sama poznám a viem, že tieto stretká môžu vám iba helfnúť, nie uškodiť
neith, radšej nechci vedieť, čo by som ti povedala reálne, drž sa ty na uzde a ak nechceš, môžeš ísť za riaditeľom školy a zahraj hrdinu našich čias