čo pre vás znamená rodina? Aké mate vzťahy vo svojej rodine? myslíte si že má v dnešnom svete rodina svoje miesto? proste napíšte svoj názor na rodinu Budem veľmi vďačný za každý názor(aj negatívny) potrebujem to na VOŠ a prosím ak by ste mi vyplnil
A co pre mna znamena? No vela, je to take zazemie do ktoreho sa mozem ukryt ak sa nieco poserie "na ulici". Vztahy v rodine mam velmi dobre poslednou dobou.
Ano rodina ma miesto aj v tejto dobe a vzdy bude mat. Osobne chcem mat rodinu, pokusit sa o to aby moje deti neboli parchanti, ale uprimny spravodlivy a dobry ludia.
Rodina je to najdôležitejšie čo človek okrem zdravia potrebuje.
Moji rodičia ma milujú, aj keď mi lásku preukazujú každý inak... ocino ma rozmaznáva a zniesol by mi aj modré z neba, máti zas sa snaží ma trochu brzdiť, ale aj tak tiež vždy urobí tak, aby mi vyhovela.
Brácho je o sedem rokov starší, ale vždy sme sa mali radi a teraz ja zbožňujem svoje krsňa jeho synátora
A raz niekedy v budúcnosti chcem aj ja mať deti...3 alebo 4? to sa ešte uvidí
Rodina je pre mna ,po zdravi ,to najdolezitejsie ,co mam ....rodina je zaklad vsetkeho ....a kedze som jedinacik ,cela rodina mi vzdy chcela zniest aj modre z neba ...najma mama a starka ....otec ten sa to snazi nejako brzdit ...i ked sa mu to moc nedari lebo ked je nejaky konflikt tak vzdy stoja na mojej strane ,a nikdy nie na jeho ..vzdy su proti nemu .......myslim ,ze mam tu najlepsiu rodinu na svete ,aku som mohla mat .....ja ich milujem a oni mna taktiez ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A co pre mna znamena? No vela, je to take zazemie do ktoreho sa mozem ukryt ak sa nieco poserie "na ulici". Vztahy v rodine mam velmi dobre poslednou dobou.
Ano rodina ma miesto aj v tejto dobe a vzdy bude mat. Osobne chcem mat rodinu, pokusit sa o to aby moje deti neboli parchanti, ale uprimny spravodlivy a dobry ludia.
,,Bez rodiny sa človek trasie od zimy v nekonečnom vesmíre." A. Maurois Je na tom veľa pravdy najmä ak rátam za rodinu aj priateľov.
Tešim sa na vlasné decká
Moji rodičia ma milujú, aj keď mi lásku preukazujú každý inak... ocino ma rozmaznáva a zniesol by mi aj modré z neba, máti zas sa snaží ma trochu brzdiť, ale aj tak tiež vždy urobí tak, aby mi vyhovela.
Brácho je o sedem rokov starší, ale vždy sme sa mali radi a teraz ja zbožňujem svoje krsňa jeho synátora
A raz niekedy v budúcnosti chcem aj ja mať deti...3 alebo 4? to sa ešte uvidí
@Alfoethur Ja už začínam na základe tohto tvojho pesimizmu veriť tomu, že čoskoro sa zamiluješ a do roka skončíš v chomúte.
Nevravím, že rodina je nanič, ale keby som na nich nebola materiálne závislá, ani by mi nenapadlo byť s nimi v kontakte.