Takže chcem sa spýtať ako si spevniť brucho lebo chodím na MMA cca 2 mesiace a potrebujem vedieť dáke cviky hlavne na brucho aby som dokázal odolávať ranám atď
Mrtvola je dobrá na spevnenie Brušáky nechcem robiť lebo ti ničia strašne chrbticu to aj tréner povedal mi robíme na tréningu napríklad úderi, kopy do brucha potom hádzanie medicinbalom do brucha atď
jj 2 mesiace chodis na MMA a doteraz ti neukazali cviky na pevne brucho a celkovo stred tela. Tak to potom vidim jedine vychodisko. Ist ztamad prec lebo je to nahovno klub, alebo nam tu kecas pekne sracky
@semhamforas (y) a pokial nemáš aspon trošku spevnene brucho (brušakmi) a hadžeš si medicinbal a kopete si donho tak to wau..brušaky ked vieš robiť,tak si neničiš chrbticu
... na objem a silu su dobre brusaky na sikmej lavicke, potom bocne brusaky na sikmej lavicke (to su take na bocne brusne svaly, nechce sa mi hladat videa) - toto cvic a pridavaj postupne zataze (za hlavu) , na dolnu cast brucha -zaves sa na rebriny a dvihaj vystrete nohy (potom tiez pridavaj zataze) ....
ale ak chces mat brucho silne proti uderom tak asi len trening nejakych uderov dobruch - samozrejme postupne .......proste niesu svaly ako svaly...... kedysi som mal kamarata kulturista 100kg ... ale henty picusi z MMA mu na treningoch riadne nakladali ale zapasy vyhraval......
inak naco chodis na MMA ,???
horolezec, plan aj to vytacanie, co bolo spomenute, pritahovanie kolien, vysoke kolena v stoji atd...ale zase ani tie brusaky nie su na skodu, neviem preco by to malo nicit chrbticu, s trenerkou ich cvicime bezne
a btw, ty ako muz mozno aj lepsi rys ziskas tymito cvikmi, urcite to ide lahsie jak u zien
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@reym dík
ale ak chces mat brucho silne proti uderom tak asi len trening nejakych uderov dobruch - samozrejme postupne .......proste niesu svaly ako svaly...... kedysi som mal kamarata kulturista 100kg ... ale henty picusi z MMA mu na treningoch riadne nakladali ale zapasy vyhraval......
inak naco chodis na MMA ,???
@carpathian - to fakt ?
a btw, ty ako muz mozno aj lepsi rys ziskas tymito cvikmi, urcite to ide lahsie jak u zien