Ahojte, prišla mi včera MMS na tento mobil a nedá sa mi otvoriť, resp. to neviem... píše mi tam len toto: Typ: oznámenie o multimediálnej správe; od: tel.číslo; platnosť do: 22.59, 2 aug.; predmet: bez názvu; veľkosť: 29KB... a vo vlákne sms mám napísanú
@kosmiklove letový režim, nastavenia siete wifi, nastavenia bluetooth, zdieľ.prip. a pren.prís.bod; nastavenie VPN, mobilné siete - a v tomto je to, čo som písala vyššie, sorry som sa pomýlila
@kosmiklove ok to mi poradil spolužiak pred pol hodinou, zaškrtal som to, nech to používa a nič sa nedeje............ a tá mms je stále v rovnakom tvare
@deutschprinzessin a ked sa pripojíš na wifi? neviem ti poradiť, lebo od kedy mám android mi ešte ani mms nedošla ... len som varovala, že keď nemáš zaplatený net v paušále alebo nejakej inej službe čo máš, tak ti môže prísť dosť veľká faktúra (lebo android si sťahuje aj rôzne aktualizácie a dáta)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov