Prepáč ale poviem to na rovinu.Samsungy sú najšupáckejšie mobily na svete.Račej im ho tam šľahni nech ti vrátia peniaze a kôp si xperiu alebo HTC.(Xperiu mám a je úžasná.Odporúčam.)
@petuska11111 suhlasim z @4 ... a ten mobil ma vsetko , kvalitny prehravac , aplikacie , pekna kvalita fotiek , a ten mobil stal ked som ho kupoval pred rokom 250 eur , za take peniaze urcite nekupis ziadnu sunku ...
@matus123 mám ten mobil aj ja a myslím že po roku používania si mohol zistiť že keď pripojíš slúchatka tak sa tam žiadna ikona o pripojení slúchatok nezobrazí... Vyskúšaj ho resetovať celý a uvidíš. Až nepomôže tak reklamovať.
@smartboy X10 mini....chcela som pro ale kamoška by zošalela ale inač som s ňou spokojná. A @ubosko asi ťažko pretože tie číňanské kamene sú to najhoršie na svete. Račej si kúpim starú nokiu alebo nebudem mať žiadny mobil než samsung.
@v3nty o sťahovaní blbostí a iných vecí nič neviem....mne ide aj bez toho...ako myslíš ten Android Market? ... to nieje povinné stiahnuť si to a podľa mňa je to super pretože si tam stiahneš super aplikácie za minimálne 88 centov.
@petuska11111 neviem ako terajsie verzie Androidu ale asi tak pred rokom sa nedali na X10 mini posielať MMS bez stiahnutia jedneho softu a aktualizacie
@petuska11111 samsung nie je čínska ale kórejská značka ale pozri si tú svoju šunku a zistíš že bola vyrobená kdesi na ďalekom východe ,najskôr v Čine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Môže sa to stať na hocijakom telefóne, daj reklamovať.