v podstate je to jedno... dotykovky sú sviňa. hlavne keď svieti slnko.. mám Samsung a je celkom v pohode, až na to, že niektoré funkcie má úplne zbytočné (keď si dáš pesníčku ako tón zvonenia a máš ju iba na karte, tak ti to dá automaticky aj do fonu a potom tú pesníčku tam máš dvakrát to ma strašne rozčuluje )
A LG.. ten sa mi viac páči, ale mne sa zdá o trošku spomalenejší.. ak okeby nestíhal... ale foťák má lepší ako samsung tak si teraz vyber
Samsung, samsung a este raz samsung ja ho tiež mám a som s ním spokojná štve ma jedine zlá viditeľnosť na slnku, ale to majú vlastne skoro všetky dotykovky... s lg nemám moc dobré skúsenosti, vážne je pomalší, rýchlejšie sa vybíja baterka a dokonca sa niekedy pri plnšej pamäti zvykne resetovať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A LG.. ten sa mi viac páči, ale mne sa zdá o trošku spomalenejší.. ak okeby nestíhal... ale foťák má lepší ako samsung tak si teraz vyber