Kto ma mobil tejto značky ste s ním spokojní? zatial som pocula na neho len dobré ohlasy, rozhodujem sa ze aky novy mobil si kupit, hlavne aby mal kvalitny fotak....
Ja mam. A spokojna som. Len konkretne tento moj nefoti nejako extra, kym si samozrejme neprestelujes veci resp. Nestiahnes vhodnu appku. Potom super! Mozem odporucit...
aj ja mám lenovo,ale len taký shitný lacný a som spokojná bohvieako nefotí,ale za tú cenu,čo by som viac chcela len baterka mi krátko vydrží,ale tak .. to je dnes už ťažko nájsť mobil,ktorému vydrží dlho baterka ak s ním človek aj niečo robí.
@elizabeth666 ja mam lenovo P70
Trochu nad tvoj limit (235eur)
Ale funguje skvele,
Co sa tyka baterky tak 2 dni pri neustalom pouzivani, 3 dni ak ho obcas aj pustis z ruky
Foti na prvy pohlad dobre aj ked ja som zastancom toho ze fotit sa ma fotakom, gps ma byt original masinka od nejakej dobrej znacky atd. Nepouzivam mobil ako univerzalne zariadenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Trochu nad tvoj limit (235eur)
Ale funguje skvele,
Co sa tyka baterky tak 2 dni pri neustalom pouzivani, 3 dni ak ho obcas aj pustis z ruky
Foti na prvy pohlad dobre aj ked ja som zastancom toho ze fotit sa ma fotakom, gps ma byt original masinka od nejakej dobrej znacky atd. Nepouzivam mobil ako univerzalne zariadenie.