Nevedel by mi prosím niekto pomôcť ? Mám mobil, ktorý bol originál z T-mobile a simku z orange. A keď zapnem mobil, tak mi tam napíše, že karta je zablokovaná a píše mi to "Kód PIN na sieťové odomknutie karty SIM." A keď tam dám pin, tak mi napíše, že
@miraculeux tak aj podľa príspevku @2 telekom telefóny blokuje čiže ti to s tou simkou nepôjde smola no.
Ale ono existujú aj programy na to ,aby si si to odblokovala. Kedysi som niektoré telefóny vedel odblokovať, no dnes by som to už nedal
Telekom telefony neblokuje zakupene po 11.Novemtri 2013.
Jedina volba je servis,alebo Telekom predajna ak ti nanho uz skoncila viazanost,tak ti ho zadarmo odblokuju.
@miraculeux To je veľmi široký pojem ... Telekom zväčša blokuje bootloader, takže to doma neodblokuješ ... Ak nie je zablokovaný bootloader, dá sa to odblokovať
@77hanes77 Neviem,čo má BT spoločné so SimLock,ale budiš... @miraculeux Android doma neodblokujes,zajdi do servisu a priprav si cca 15€.
Telekom od 15.Novembra 2013 neblokuje ani jeden telefon,pokial mas telefon zakupeny pred tymto datumom,musis pockat na koniec viazanosti a za 0€ ti ho odblokuju v znackovej predajni,nie partnerskej !.
Ak ma niekto Iphone a je blokovany na Telekom,da sa bezplatne odblokovat cez iTunes....
@miraculeux Zmluvu ti netreba,dones mobil do Znackovej predajne (tie su iba vo väcsich mestach) a oni si uz podla IMEI zistia ku akemu pausalu bol vydany,odblokovanie je uz zdarma,kedysi to bolo 4€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
servis ti ho moze odblokovat, ja som si to dala za 17€, tusim si to niektori vediazrobit aj sami.
len mysli na to, ze potom ti uz nemusia uznat ziadnu reklamaciu ak na to v telecome pridu, pretoze je to hruby zasah do telefonu....
Ale ono existujú aj programy na to ,aby si si to odblokovala. Kedysi som niektoré telefóny vedel odblokovať, no dnes by som to už nedal
Jedina volba je servis,alebo Telekom predajna ak ti nanho uz skoncila viazanost,tak ti ho zadarmo odblokuju.
@miraculeux Android doma neodblokujes,zajdi do servisu a priprav si cca 15€.
Telekom od 15.Novembra 2013 neblokuje ani jeden telefon,pokial mas telefon zakupeny pred tymto datumom,musis pockat na koniec viazanosti a za 0€ ti ho odblokuju v znackovej predajni,nie partnerskej !.
Ak ma niekto Iphone a je blokovany na Telekom,da sa bezplatne odblokovat cez iTunes....