nemal som sice ani jeden ale myslim ze ten 5800 bude lepsi kvoli baterke , vydrzi ti dlhsie , ten 5530 (ked uz je pouzivany) pri plnej zatazi niektori nabijaju aj 2x denne :o
@pukynka_15 to su keci ze nepouzivanu ten display vyzera ze sa na nom makalo minimalne tak rok intenzivne... ale aj keby bola nepouzivana aj tak vydrzi viac ta 5800 hmm...
@jemino ale tak zas ten 5800 ma prasklinku na displeji ... uvazujem ze by somsi predsa len ten 5530 zobrala .. uvidim ako vyzera, zoberiem si noekoho zdatneho so sebou aby ma neojebal chlapec
@jemino ... inak najprv som uvazovala o xperii .. ale nechcem ťahať keš od rodičov, ale chcem si kupiť za svoje a moj terajsi sa uz tak rozpada, ze neviem dokedy sa bude dat z neho volat ..
@pukynka_15 a sak tych par euro nejak zozenies nie ? ja som ti len chcel povedat ze nekupuj nokiu.. to je uz mrtve , symbian je 100 rokov za opicami...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@margera tak aj ty napíš, dáke klady, zápory napr.
» mobil.bazos.sk/inzerat/8822108...
WIFI na surfovanie po nete ? na tomto to bude lepsie ako na nokii , lebo ma windows mobile a qwerty
@esmik odradila ma ta strbinka