Konči mi paušal a možem si zobrať novy mobil.. a teraz HTC desire X black sa mi páči ten by som chcela.....a potom su tam ešte nejake mobily take s lepšimi parametrami.... ZTE Grand X in alebo LG Optimus L5 II alebo Huawei Ascend G510.....máte nejake
@filipenzo ďakujem za info, prečitala som si ja strašne chcem to HTC desire X ,,,,len naši mi hovoria že mám počkať do oktobra že určite budu nove ponuky a lepšie mobily...ale tak ja čim dlhšie čakám tak tym menej ponuk je by som povedala
Ja som s ním veľmi spokojná Síce som ho bola raz reklamovať, lebo z ničoho nič asi po 8 mesiacoch začal stale vibrovať, ale reklamacia bola uspesna a teraz ide jak predtym, paradne
@filipenzo tak rozhodla som sa počkať... do oktobra uvidime čo bude... a ten htc desire x co som chcela uz ani nemali v predajni...a aj tak ze sa rychlo kazili.tak ja neviem no nevadi počkam uvidim..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.fony.sk/clanky/6641-ora...
tu je nieké info ak sa do toho vyznaš
Ja som s ním veľmi spokojná Síce som ho bola raz reklamovať, lebo z ničoho nič asi po 8 mesiacoch začal stale vibrovať, ale reklamacia bola uspesna a teraz ide jak predtym, paradne
@lenkaska1 no zevraj ich bolo viacej kazivych..