ahojte potrebujem nový mobil aEšte stále som sa nerozhodol mám ale finalistov samsung 5
S5 iphone 5s samsung alpha sony xperia z3 compact ak poznáte ešte niake fajn napíšte moj oblubený os je ios ale aj android môže byť ajkeď podľa mňa je ios lepší
LG G2 - ponúkne ti presne to isté čo S5, akurát za omnoho lepšie peniaze. Za predpokladu že si kúpiš 32 GB verziu, a vystačí ti tá pamať.
Hlavne sa nedaj nahovoriť od magora kosmiklove na ten jeho WP, s ktorým tu spamuje každú jednu tému o mobiloch
@kosmiklove veru, lebo tvoj WP a lumie sú tie najlepšie telefóny na svete Spamuješ tu každú jednu tému o mobiloch s tým tvojim WP, keď si tu niekto vyberá medzi 2 telefónmi (napr Samsung a Sony), tak ty mu poradíš nejaký šunt s WP. Preber sa. Priznaj sa, že si sa napálil, a že si si kúpil nahovno telefón za predražené peniaze (ak si teda reálne aj majteľ tej lumie 930), rýchlo ho hoď pod cenu na bazoš, a dúfaj, že sa nájde podobný magor ako si ty, čo to kúpi, a kúp si niečo normálne, ale neraď tu ostatným, aby si kupovali WP, snáď nechceš, aby ľudia, ktorý sa do mobilov nevyznajú, kúpili nepoužiteľnú mačku vo vreci. WP má jedine význam pri low enoch. U mid endov strácajú význam, u high endov ani nevravím.
@limpopo69 lebo ten tvoj LG je úplne úžasný Povedzme si ale úprimne. Rozhoduje medzi samsungom a sony. Ty ma tu jebes ze mu odporucam lumiu pritom sám robis to iste a odporucas mu telefon na ktorý sa nepytal a to si mi ani neodpovedal na co som sa pytal...
Za prve - na rozdiel od teba kšeftujem s telefónnu a som majitelom viacerých zariadení jak s wp tak s androidom a aj nejaký ten iphone by sa u mňa našiel.
Za druhé - sunt s wp? Ty sa preber pytal som sa o co je ten lg lepší? Neodpovedal si. Predpokladam ze ani sám nevies. Si len obmedzený kokot zo stada ktorý nemá ani paru o tom co píše
Za tretie - 930ku som kupil za 180. Som maximálne spokojný. Predtým som mal ešte 1520, 920, a ešte par ďalších. Niektoré som už popredaval a by si sa divil koľko ľudí mi koli nim pisalo. Najskôr si zisti fakty a potom tu trep kokotiny ty macka vo vreci
Za stvrte - ano wp na low endoch slape lepšie ako Android na low endoch. A čo myslis ze ako sa asi sprava na high endoch? Reaguje bleskurýchle. Aplikacie sa pustaju okamžite. Atd atd...cize high endy urcite význam majú. Vyskusaj si a uvidis ..
bože môj pýtam sa na radu medzi vybranými mobilmi ajtak sa nedozviem odpoveď no nič asi dám už tretie fórum na túto tému lebo potrebujem poradiť ale nikdy nedostanem odpoved akú čakám ... a windows nechcem ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
samsung 5?
S5 iphone 5s?
samsung alpha?
najlepsia je aj tak lumia 1520 alebo 930
Hlavne sa nedaj nahovoriť od magora kosmiklove na ten jeho WP, s ktorým tu spamuje každú jednu tému o mobiloch
O co je lepšie to LG od lumie 930? Absolútne o nic
Za prve - na rozdiel od teba kšeftujem s telefónnu a som majitelom viacerých zariadení jak s wp tak s androidom a aj nejaký ten iphone by sa u mňa našiel.
Za druhé - sunt s wp? Ty sa preber pytal som sa o co je ten lg lepší? Neodpovedal si. Predpokladam ze ani sám nevies. Si len obmedzený kokot zo stada ktorý nemá ani paru o tom co píše
Za tretie - 930ku som kupil za 180. Som maximálne spokojný. Predtým som mal ešte 1520, 920, a ešte par ďalších. Niektoré som už popredaval a by si sa divil koľko ľudí mi koli nim pisalo. Najskôr si zisti fakty a potom tu trep kokotiny ty macka vo vreci
Za stvrte - ano wp na low endoch slape lepšie ako Android na low endoch. A čo myslis ze ako sa asi sprava na high endoch? Reaguje bleskurýchle. Aplikacie sa pustaju okamžite. Atd atd...cize high endy urcite význam majú. Vyskusaj si a uvidis ..