Aky mobil by ste mi odporucili aby mal dobry fotak (min 2 MPx) , dake led svetlo (blesk), radio , bol na pamataove karty a v cene cca 50 -70 €. Vopred dik rady
Samsung Omnia i900.. dá sa zohnať aj za 120€. 5megapixel, blesk, 8 alebo 16 GB vnútornej pamäte + možnosť vlažiť SD kartu až do 16 GB.. Operačný systém windows mobile.. Čo viac si priať? Ja ho mám a zatial som spokojný a ešte sa dá stiahnuť aj navigácia ktorá pracuje zadarmo.. Jediná nevýhoda mobilu je, že keď vonku svieti Slnko tak je zle vidieť display.. A ešte niektorí píšu nevýhodu že slabá výdrž batérie.. že každý deň sa musí nabíjať.. Ale však bodaj by nie, keď si zapne niekto wifi a ešte k tomu pustí pesničky, tak nech sa nečuduje..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
V akcii bol za par supov.
@biker610i za hentaku cenu nekupis mobil ktory vyhovuje tvojim poziadavkam ani keby sa na hlavu postavis...jedine ak by ho isiel brat na pausal...
A hlavne nekupuj SE W910i !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!