Takze uz mi konci viazanosť na paušal ,a idem si brať nový mobil... No a že ktory mobil je podla vas lepší SAMSUNG CORBY alebo BLACKBERRY CURVE 8310 ?? A prečo je podla vas lepší?
@luthien chcel.. keďže som sms závislák.. a kamarátka si kúpila BlackBerry tiež.. curve ale iný.. no a sa mi dosť páči ten BlackBerry Curve 3G v Orange.. keď budem mať šťastie.. a uznajú mi ehm.. náhodné poškodenie mojej nokie.. tak mi ho možno vymenia
kamarat si kupil mobil kt je vode odolny a odolny voci otrasom..to boli jeho jedine poziadavky..a ja to vidim podobne..staci ak sa da z neho telefonovat a ako bonus este aj smsky..nevidim zmysel v tom dat niekolko sto ecok len za to aby som bol in medzi kamaratmi .. ale tak mozno ti to kupia rodicia a to uz ta netrapi ze tie peniaze sa dali vyuzit aj na nieco lepsie..
@krivajucastonozka ah tak potom nič.. tento je tiež gumený, no problem nastal pri hĺbkovom prieskume dna pohára ktorý bol plný piva.. a už to sním išlo dole vodou.. Alebo mal šťastie na kus
ja mam blackberry a je dobry, ale na slovensku to az tak nevyuzijes lebo to tu ma malo ludi. Blackberry je super v tom ze si mozes posielat napriklad zadarmo spravy s inymi blackberry ale tu sa ti to neoplati lebo to ma strasne malo ludi a navyse sa to da aktivovat v Orange vola sa to tusim Blackberry service alebo nieco podobne ale musis si za to platit 30 € mesacne a aj ked chces pouzivat wifi na blackberry musis mat toto aktivovane. Urcite je lepsi ako samsung ale su aj lepsie smartphony ako blackberry
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
good luck..
tiež si "kamarát si kúpil", po 2 týždňoch ho posielal na (neuznanú) reklamačku
myslim ze to je samsung ale vobec neviem..je cely gumenny .. a ako stvoreny na piatkove posedenia s kamaratmi..