No, takto...už 2 mesiace mám od Orange-u zaplatený paušál aj s mobilným netom. Problém je však v tom, že môj mobil akosi odmiea spolupracovať. Čisto a jednoducho, aj keď ten net zapnem, on sa nezapne ani keby som sa k nemu modlila. Prosím, ak by mi niekt
ak máš zapnuté mobilné dáta a hore pri ikone signálu ti nevyhodí ani len 3G alebo ,, H ,, alebo ,, E ,, je niečo v neporiadku ... bud je chyba v telefone alebo v operátorovi ( alebo, v pokrytí ... pokial si na mieste kde orange ešte nemá pokrytie ) čo sa ti môže stať len vtedy ak bývaš niekde na dedine pretože v mestách majú pokrytie asi všade už
Mne robí asi to isté ako tebe, nabehne to len keď dám vybrať sieť automaticky (nastavenia - tethering & siete - mobilné siete - sieťoví operátori). Skús
@melancholik Presne takto mi to robí, neukáže tam hore nič nech som kdekoľvek. Keď to urobím ako @4 , tak ide už bez problémov, neviem kde je teda chyba
@ress ktovie prečo hh asi nieje primarne nastavená sieť a teda ju treba zvoliť automaticky ... a kedže ti to takto ide tak nech to @chrystalliep skusi tiež
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov