Chcela by som si dat urobit modre konceky , ale chcela by som mat svoju farbu silno hnedu da sa to ?ak nie tak by som si aj dala svetlejsiu ! a co bude potom v skole??
škola ťa nemusí zaujímať, pokiaľ nechodíš na nejakú prehnane puritánsku... obávam sa však, že končeky bude najprv treba odfarbiť, ak máš naozaj tak tmavé vlasy... a jasné že sa to dá, dnes ti na hlave vedia vyčarovať aj dúhu, len treba zájsť za kaderníčkou (aj ked ich nemám rada)
Ja som mala modré končeky - a robila som si ich sama a nič mi neopadalo Ani nezmenili farbu, boli modré Ale vymývali sa celkom rýchlo, takže tú farbu budeš musieť častejšie aplikovať. A určite si predtým končeky vyperoxiduj úplne do biela, lebo ti to inak asi nechytí poriadne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
musis si to najprv vyperoxidovat a az tak farbit ale modru ti maximalne neodporucam ja som z toho mala po 2 umytiach zelenu