@loveistheanswer V O2 mu ho urcite neodblokuju,nepis blbosti...Zajdi do predajne Telekomu (nie partnerskej),tam ti ho odblokuju za 4€ ak mobil uz nie je vo viazanosti.
@tupel0 presne ako pise @dominikp. V O2 nikdy nikomu nic neodblokuju lebo oni nepredavaju blokovane telefony ani! najlacnejsie je ist do telekomu po skonceni viazanosti a spravia to na pockanie za 3-4€. ak nie tak gsm shop ale cena 10-15€. je tu aj moznost zadarmo si spravit pri niektorych telefonoch podla navodou z netu. ale myslim ze pre teba toto vhodny sposob nieje.
@lenuska175 preco 14 eur? ja som mala mobil z Tmobileu a potrebovala som ho odblokovat aby som mohla pouzivat cesky tam a prisla som do TMOBILu a za 4 eura mi to spravili
Ja niesom lama a viem že v T-mobile mi to spravia za 4€..Ale ja som chcel vedieť či by som si to doma nejako nevedel odblokovať..A google,youtube,..som nič nenašiel......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov