okrem toho že mi poriadne lezia na nervy .... no takže má za 2 mesiace 14 rokov a je to normálne ešte stále sa hrá s babíkami tak raz za 2 týždne inac je normálna ale není nato už stará ??? ???
úplne normálne.. radšej nech sa hrá s bábikami ako by sa mala flákať s chalanmi a robiť blbosti (alkohol, drogy, sex..).. buď rada, že je aká je.. a neboj.. ono ju to prejde s bábikami.. ale zásadne JE ÚPLNE NORMÁLNA
ja by som bol radsej za taku sestru .... moja beha po nociach von, fajci a neviem co este (a nikto proti tomu nevie nic spravit) :/ .....ver tomu ze ked sa raz zmeni tak budes chciet naspat tu straru sestricku ktora sa hravala s babikami
anooo aj ja som sa hravala!!! a este stale sa strasne chcem hravat ale uz sa so mnou nikto nechce treba byt dietatom aspon kusok vzdy a bude mat este iba 14! to je este malo aj ked to tak nevyzera uz dnes..
Mne to príde divé, ale zas nie nenormálne. Len má akýsi vlastný svet v ktorom žije (to občas normálne závidím mojej jej podobnej spolužiačke), možno potom neskôr nebude vedieť žiť v realite, tej dnešnej.
co vadi ti to, ze sa sprava vzhladom k svojmu veku primerane? ale hej, v dnesnej "uzasnej" spolocnosti je to len na smiech, ved uz davno ju mali pretiahnut aspon piati a ona by mala uz zacat vymetat diskoteky..
Všetci zas poučujú ako keby 13-14 nemali.. Doba sa mení, dnes sú 14-tky drzé jak ploštice.. ale je to proste ich vekom a neviem čím ešte.. čiže skôr mi to príde divné..
Je bežné, že baby v jej veku spoznávajú "chalanov" a tie prvé "lásky"...
ja sa sice nehram s babikami ale milujem barbiny! a porcelanove babiky! a zbieram ich! obcas ich oprasim a postriekam levandulou aby im do saticiek nevliezli mole... proste ich milujem! ako hello kitty! a to mam 19 a co?
@bunniska aj ja som si zbierala porcelánové bábiky!!! A fakt dlho.... Strašne veľa ich mám... Lenže už som s tým prestala, keďže môj skoro trojročný brat má veľkú záľubu v trieskaní mojimi vecami...
jéjo ,toto mi pripomenulo mna ja som sa tiez v jej veku hravala s babikami a aka som bola v tom obdobi stastna ,ked si na to pomyslim .....ved ju nechaj ,nech sa hra ...urcite je to lepsie ako keby mala chodit ako jej rovesnici kdesi po baroch alebo s nejakymi chalanmi ...ju to samu prejde casom ...ked dospeje ten spravny cas
ja mám tiež niekedy potrebu vytiahnuť staré hračky a dokonca do teraz mám na reproduktore nad posteľou, svoje obľúbené plyšové medvedíky a to mám pomaly 18 a?
to je v poho mama mi spomínala keď v 9tej triede na základke sa jej spolužiak hrával s autíčkami po lavici! a ako prvý sa oženil a mal deti.. neboj, je to normálne..
Mám podobný názor ako ostatní, radšej nech sa hrá s bábikami, než keby sa hrala na nejakú veľkú slečnu s cigou v hube a s fľašou v ruke... Potom z toho vyrastie a bude z nej lepší človek, než jej rovesníčky, ktoré praktikujú ten "coolovejší" spôsob života
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
Ty by si už najradšej s niekym jebala, predpokladám.
Boshe píshes taqim kúl písmemom, že vááá...
prepáč,ale nedalo mi
v 14 tich nech sa venuje skole , chodi von s kamaratkAMI a uziva si
Je bežné, že baby v jej veku spoznávajú "chalanov" a tie prvé "lásky"...
Ale nie je to zlé..
Len ty počkaj, až objaví "kúzlo internetu" a budete sa hádať, ktorá z vás pôjde na pc.
(Neodpustila som si
A možno to robia aj tie kamošky, čo majú frajerov, len ty o tom nevieš
a čo? moja mama sa tiež niekedy hrá s bábikami