MA NIEKTO DRUHEE JA?ALEBO VERI V TO NIEKTO?PODLA MNA TO JE DOST HALUZNE KED TO ZISTITE ZE TO MATE DOST ZABAVY SI UZIJETE....MNO NAPR JA SI UZIVAM VELA VELA VELA SRANDY
moje druhé JA je tvor, napoli človek napoli zviera, ktorý sa bojí väčšiny ľudom, až na mna samozrejme, ma rado tmu a staré opustené parky, kaštiele, keď ho vypustím na povrch tak robím fakt haluzné veci a dokážem to čo normálne nie, robím veci čo by som normálne nespravil, na všetko mi vystačí dych a cítim že dokážem všetko čo je normálne aj pre ľudí ktorých za to obdivujú, ale nie niečo čo je fakticky nemožné...
Hehe, myslím, že každý má druhé JA... Napríklad to moje som vykreslil v jednom článku... Ono to vyzerá tak trocha ako nadčlovek (ach, som skromný, ja viem...
Ale pozor, nie každý to svoje JA prejaví... Koľko ľudí si dáva toľko masiek, že nevieš ani, akí sú... Hotový maškarný bál.
Moje druhe ja je celkom otravne a vacsinou sa tvari, ze vie vsetko lepsie ako ja ked spravim nejaku somarinu tak sa ozve sposobom, ze ono by to spravilo lepsie... najlepsie to povedal Kulhanek vo svojej knihe Nocny klub: pomenoval to: Ten druhy doporucujem precitat Nocny klub
ja mam tiez svoje druhe ja, len neviem ktore je ktore. Jedno je taky divoch alebo rebel a druhe zas strasne rado sniva. Nezijem v realistickom svete, ja viem
"ľudské slová ak sú určené pre viacerých stávajú sa enpoužiteľnými prejednotlivú dušu, nemôžu vyjadriť neopakovateľné pohyby. je možné jediné východisko. vytvoriť si z jazyka, z matérie pre všetkých matériu pre vlastnú potrebu. sformovať si túto vo vlastnej hlave, to znamenávytvoriť si tam akéhosi druhého človeka. ani tomu nebudeme priveľmi dôverovať. stačím nám však, že nám, prvej osobe, prvému a pôvodnému človeku bude rozumieť a že neprezradí nič z nášho rozhovoru. ale nesmie sa stať naším pánom. čím teda ak nie naším pánom? je to súhrn životných noriem, personifiovaná kultúra vo mne. väčšina ľudí považuje toto druhé ja za najnormálnejšiu čas svojej psychiky....
čo ja viem, podľa mňa sme všetci schy(i)zofrenici teda aspoň a určite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale ja som len ja a druhe je v sebe nemam som to porote len ja a druhe hento tamto nie
Ale pozor, nie každý to svoje JA prejaví... Koľko ľudí si dáva toľko masiek, že nevieš ani, akí sú... Hotový maškarný bál.
a teraz? nastastie mozem vyklopat, nepocujem ziadne hlasy, schizofrenia nie je ziadna sranda
Rudolf Sloboda:
"ľudské slová ak sú určené pre viacerých stávajú sa enpoužiteľnými prejednotlivú dušu, nemôžu vyjadriť neopakovateľné pohyby. je možné jediné východisko. vytvoriť si z jazyka, z matérie pre všetkých matériu pre vlastnú potrebu. sformovať si túto vo vlastnej hlave, to znamenávytvoriť si tam akéhosi druhého človeka. ani tomu nebudeme priveľmi dôverovať. stačím nám však, že nám, prvej osobe, prvému a pôvodnému človeku bude rozumieť a že neprezradí nič z nášho rozhovoru. ale nesmie sa stať naším pánom. čím teda ak nie naším pánom? je to súhrn životných noriem, personifiovaná kultúra vo mne. väčšina ľudí považuje toto druhé ja za najnormálnejšiu čas svojej psychiky....
čo ja viem, podľa mňa sme všetci schy(i)zofrenici teda aspoň a určite