Ahojte, stretol sa už niekto z vás s pojmom molekulárny vodík? Mňa ako športovca to celkom zaujalo a na regeneráciu je z mojej skúsenosti top. aké sú vaše skúsenosti?
šak jasné sto kilová natlakovaná fľaša a fateuješ to
Normálne je to v prášku alebo tabletách. mám to teraz doma. je to zmes minerálov ktoré v tele uvoľnujú vodík ktorý za dostáva do buniek a regeneruje ich
šak jasné Hehe sto kilová natlakovaná fľaša a fateuješ to Hehe
Normálne je to v prášku alebo tabletách. mám to teraz doma. je to zmes minerálov ktoré v tele uvoľnujú vodík ktorý za dostáva do buniek a regeneruje ich
vodík je prvok ako každý iný. s toho čo som čítal je jasné že tie tablety/prášok v sebe vodík nemajú. každý máme v sebe kyselinu chlorovodíkovú HCL teda žalúdočnú kyselinu ktorá spolu s minerálmi uvoľňuje molekulárny vodík. aspoň toto som sa dočítal na nete. neviem venuje sa vlastne na tomto fore aj výživovým doplnkom?
@kickstar áno máš pravdu. konkrétne tá tabletka vodík nie je, ale, ale tá zmes minerálov v tej tabletke keď sa zmieša zo žalúdočnou kyslinou, vznikne reakcia vďaka ktorej sa v tele produkuje vodík. Pre športovcov geniálne. Rovnako to pomáha aj k rôznym chorobám. Osobná skúsenosť, a tiež skúseností znamych v mojom okolý
@trtken vodík je látka telu vlastná, tvorí sa nám v tele, denne je to okolo 1 liter. Vodík je aj v ovzduší. Vzhľadom na dnešnú stravu, ovzdušie, nedostatok pohybu je ho v tele nedostatočné množstvo. Preto keď si ten vodík dáš tak pomáha, lebo ho máme nedostatok. Keby aj v ovzduší bolo viac vodíku, netreba ti tam žiadnu tabletku, máš ho priamo pri dýchaní.
ako konkrétne ti vodík pomáha? Podľa mňa nijako. Vodík je na Zemi prítomný väčšinou iba v zlúčeninách. Napr. voda, amoniak, kyselina dusičná alebo metylalkohol. A tvoriť sa nemôže nijako, lebo je to najjednoduchší prvok, možno ho iba získať chemickou reakciou - rozpadom látok, na ktoré je naviazaný.Produkovať vodík dokážu iba mikroorganizmy, aj to v chemickej reakcii na železo a nikel.
navyše vodík je na vzduchu výbušný a horľavý. tekutý sa dokonca používa ako raketové palivo. Takže fetovať vodík je skoro rovnaká šibnutosť ako piť H2SO4.
btw dosť by som pochyboval o vierohodnosti článku na stránke, ktorá tvrdí, že rakovina sa dá vyliečiť za pár dní
Srbskí vedec, japonskí vedci, množstvo štúdii a pri tom jediná relevantná informácia...
Ako ten článok je tak podaný, že by som sa nedivil, keby je tento produkt v ich eshope na stránke.
Je to bullshit a mimo ine je na tom postavene nieco ako affiliate kampan/pyramida. Dokonca typek, ktory tu o tom pise, tak to ma aj napisane v profile, ze skrz to chce zarabat.
Predpokladam, ze je to nieco ako predavat cistu vodu zabalenu vo fancy obale s cool nazvom. Snad to aspon nicomu neskodi a nevydavaju to za liek na rakovinu, narozdiel od picovin ako MMS a podobne.
@h8r Podľa mna to ojeb nie je.V Budapesti v nemocnici maju s tym skúsenosti zistili ze ak ho zavedu do žily pri operácii a ak zastane srdce tak ten vodik dokáže zasobovat mozok 20 minut kyslíkom.pomaha pri traveni.a športovci ho uz davno pouzivaju.Len nevedomost a hlupost ľudí a ze to neni zadarmo ich odradza.pozrite si video na youtube o peroxide vodika.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale celkom ma to zaujima, vetrim bullshit Ako sa to predava, v tlakovej flasi? Potom to cuchas alebo co?
Hmm a vodík v granululiach znie asi tak ako voda v prášku
ako konkrétne ti vodík pomáha? Podľa mňa nijako. Vodík je na Zemi prítomný väčšinou iba v zlúčeninách. Napr. voda, amoniak, kyselina dusičná alebo metylalkohol. A tvoriť sa nemôže nijako, lebo je to najjednoduchší prvok, možno ho iba získať chemickou reakciou - rozpadom látok, na ktoré je naviazaný.Produkovať vodík dokážu iba mikroorganizmy, aj to v chemickej reakcii na železo a nikel.
navyše vodík je na vzduchu výbušný a horľavý. tekutý sa dokonca používa ako raketové palivo. Takže fetovať vodík je skoro rovnaká šibnutosť ako piť H2SO4.
btw dosť by som pochyboval o vierohodnosti článku na stránke, ktorá tvrdí, že rakovina sa dá vyliečiť za pár dní
Ako ten článok je tak podaný, že by som sa nedivil, keby je tento produkt v ich eshope na stránke.
» www.molecularhydrogenstudies.com
» www.molecularhydrogeninstitute.com
Tam tiež nájdeš dobré články
Predpokladam, ze je to nieco ako predavat cistu vodu zabalenu vo fancy obale s cool nazvom. Snad to aspon nicomu neskodi a nevydavaju to za liek na rakovinu, narozdiel od picovin ako MMS a podobne.