@themrjakub96 ak to podporuje tvoja grafická karta (čo je síce možné, ale skôr by som predpokladal že nie, keďže je v notebooku, čiže nemá dôvod podporovať zariadenia ktoré daný notebook neobsahuje a nemôže obsahovať) a dané hry, tak áno.
@soreljulien všetko závisí od grafiky, mne na externom fullHD monitore neseká nič, ale na niektorých hrách musím znížiť grafiku z Ultra na High ak chcem fullHD rozlíšenie
samozrejme, neexistuje dôvod, prečo by nemal. alebo aký by mohol byť, @midnight ? Jediný dôvod, ktorý mi napadá, je ten, čo napísal @soreljulien , že by to sekalo. Lebo 1080p je dvojnásobné rozlíšenie oproti 720p, takže je potrebný dvojnásobný výkon. Ak ti tvoj notebook ledva zvláda niektoré hry v 720p, tak v 1080p ti budú tie hry dosť sekať. samozrejme, môžeš znížiť detaily, alebo hrať staršie hry...alebo ten monitor využívať na niečo iné. Ja mám k svojmu notebooku pripojené dva externé monitory, z nich jeden má rozlíšenie vyššie ako 1080p (1920x1200). A ten plánujem vymeniť za monitor s ešte oveľa vyšším rozlíšením (2560x1440).
@filipkoo nie je to pravidlo? ukáž mi akykolvek notebook za posledných pár rokov, ktory nepodporuje "Full HD" (za honosným názvom sa skrýva neveľké rozlíšenie).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov