šesť dní som mala pocit, že umriem, ale napravili to ďalšie dva týždne totálneho ulievania sa, keď mi už nič nebolo...no dobre, nie celkom NIČ ale určite nič vážneho
@malapohroma ja osm to chytila v sobotu celý deň som upratovala a tvárila sa že nič večer ma to už zmohlo ale spoliehala osm sa na paralen a neviem aké lieky do mňa doma popchali že ja na pohotovosť nejdem v pondelok som sa dotrepala k lekárovi a ten mi dal dáke tabletky na teplotu a keďže somsa sťažovala že ma bolí celý krk (čo am mandle boleli) tak mi dal prášok na zapálené hrdlo .. vo štvrtok ma tam už museli na rukách priniesť . lebo mi nič nepomohlo a tak doktor mi dal smrtelné dávky tak silných antibiotík že by to aj koňa zabilo a po vyžití 3 balíkov som sa vyliečila a s tým že som už v škole sedela lebo som potrebovala známky opraviť na konci roka
no veď ja som nevedela chodiť ani lyžičku v ruke udržať... :/ ale jesť som musela lebo tie svinské antibiotiká boli také hnusné že ak som sa nenajedla pred tým ako som si ju dala tak som ešte hodinu vracala
brácho to mal dva roky do zadu, vraj sa dá nato aj umrieť, ale prežil , ale dlho sa to lieči a musel držať aj dietu, ani neviem z čoho to mal, ale asi mesiac, aj viac bol doma, no najprv v nemocnici a potom ešte asi pol roka chodil na vyšetrenie, aj potom po roku musel ísť pre istotu
mono som síce mala mesiac, ale do nemocnice ma nebrali. neznášam nemocnice. dokonca som chodila každý deň na infekčné na nejaké kontroly a odbery a pamätám si, že vonku boli 30°mrazy a ja som mala len jesennú bundu a pod ňou milión mikín a vyzerala som ako obsratý snehuliak (bunda bola hnedá)
ja som ju tiež mala, a ešte možno aj mám, neviem, zistili mi ju už dávnejšie, ale vraj môže trvať aj pol roka kým sa z toho dostanem, ešte stále si dokážem nahmatať opuchnuté uzliny, ale už sú menšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a po mesiaci trcania doma zavolali ze je to mononukleoza, ze si vsimli az teraz =/
a potom prirodzene polročná diéta.