ochutnal som toho pomerne dost ale chutit mi chuti len tuniak, losos a heik+sushi=D veci ako chobotnica, zralok atd. boli u mna jednorazovou zalezistostou..
Chobotnicu som mala raz v paradajkovej omáčke, chutí to ako rybacia guma. Ak prežijete pocit prísaviek na jazyku, je to v pohode.
A krevety boli celkom v pohode, tuším vyprážané som jedla, až kým som si uvedomila, že sú to fakt krevety. No ale v pohode, druhýkrát by som už skôr volila čosi iné.
milujem japonsku kuchynu a tam je toho pozehnane...ale ked tak, tak len vo fastfoodoch som mal..ale coskoro vyskusam nejaku restauraciu... a chutia mi..
krevety som chutnala, nebolo to zlé, ale ani to nevyzeralo tak, ako to na obrázku hore... ináč sa mi to hnusí a mušle by do mňa nikto asi nedostal... a ešte žraloka som jedla
No ja ti neviem. Slávky sú delikatesa, tie môžem 24/7, krevety som jedla vyprážané, keď som zistila čo jem nijak ma to nešokovalo. Chobotnicu nikdy a ešte raz nikdy. Prvotný negatívny dojem neprekonám.
mňam jaj už len pre krevety milujem vianoce a kvôli žralokovi... a takýmto jedlám... síce je dosť smutné že som ešte nejedla nikdy kapra... ale tak hrozne lúbim tieto morské srandy... ešte aj chobotničky v konzerve
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Chobotnicu som mala raz v paradajkovej omáčke, chutí to ako rybacia guma. Ak prežijete pocit prísaviek na jazyku, je to v pohode.
A krevety boli celkom v pohode, tuším vyprážané som jedla, až kým som si uvedomila, že sú to fakt krevety. No ale v pohode, druhýkrát by som už skôr volila čosi iné.
Čiže- áno môžem
wow