@paulieevans mila p.
dakujem za opravu chyby - vidno že si sa aspon trošku poučila odomna hľadať na druhých textoch chyby - nájdeš ešte niečo?
budem rada
s pozdravom - ironické dievča
Pracujem vo velkej skupine ludi moslimskej roznych narodnoati.... A su to super ludia v prvom rade a v druhom islam je strasne zle pochopeny nami. Xenofobne... A fakt sa dost zaujimam o toto nabozebnstvo z podania moslimov, dacam otazky a odpovede su fakt odlisne od toho co sa vo vseobecnoati koluje u nas. Otvaranie dveri
že vznikla okolo toho bublina, politici si na tom zvyšujú preferencie, nikto im nedrží zbraň pri hlave, tak majú tie nacionálne kecy ako nás ochránia. Moslimovia ku nám neprúdia ako do ostatných krajín, lebo nie sú hlúpi a nebudú pustošiť krajinu, ktorá bola spustošená a nespamätala sa. Spýtaj sa sama seba otázku. Pochádzaš z Ázie alebo Afriky, ponúkajú ti život v Európe, s tým, že o miestnych nič nevieš, nikdy si tam nebola, a tvoji kamaráti ti hovoria ako si dobre žijú v západnej Európe, šla by si na Slovensko?
@savvym
neviem presne čo si tym chcel povedať - vieš nejde im o spustošenu krajinu - môj názor je že skôr chcú potopiť europu - a nastoliť riadny tvrdy islam - myslím že nedbajú o nejaku podu ktorá si toho veľa pretrpela - režú a idú
chcel som tým povedať, či sa to deje na Slovensku? Pravdaže tí hajzli robia bordel v tých krajinách. Však tam si svoj svet nevážia ani miestni. Ale u nás sa ich ani nesnažíme prijať. Tak prečo ten stres? To, čo ja tu v zahraničí vidím, sú jednoduchí ľudia, nič čo by nasvedčovalo, čo tu šírite. Pravdaže však sa nájdu násilníci, ale preto ich hádzať dokopy?
@savvym myslím že je otázka času kedy prídu aj sem - belgicko v pohode tam su narodnostné menšiny, nemecko, francuzsko a určite ostatné iné krajiny stači postavať mešity a bude to tu
Žijem v UK a moslimovia?? Su falosni... Budu sa k vám správať asertívne , krásne, no pri najbližšej príležitosti vas budu chcieť dokopať, s ich vierou su horsi nez židia, su to väčší rasisti nez oni..
@emmaa hádžem ich do jedného kosa, pokiaľ je sam tak mu nic iné neostáva, ako náhle ich je viac vtedy zhodia masky a ukazu pravu povahu, a keďže som hrdý slovan, a beriem si priklad od predkov, vdaka ich xenofobii sa môžem tesit ze slovaci a celkovo slovania prezivaju aj v roku 2016...
@20 toto uz je moc xD mala si s nim ist na kone, ale bala si sa ze ta zislamizuje, ci aky to ma suvis vlastne?
Teeda efektne si zacala svoju birdz karieru ako sledujem, za takuto jeblinu byt hned od zaciatku je celkom uspech ja velmi dufam ze si fejk, a este viac dufam ze sa tu dlho nezdrzis, kedze mi je trapne aj za teba pri tvojich mudrostiach (vsak to ani v 9-tich rokoch som nebola takto echt jebnuta, ani nahodou, dzigalo mi na hlavu dost ofc, ale tak toto je insi level. Ba co horsie, ono to ma vraj 16 0_0)
@ujoperun
slovania sú slovania - nie sme predsa arabská ríša - ale predsa aj my máme zbabelých hlupákov a teraz ako keby teba niekto prirovnával k nim pretože vie že na slovensku su zlodeji - už som vravela mam kamoša araba - ale nie je taký ako oni - ano, možno sa prisposobil našej kulture ale .........
@aventine pozri poviem to jednoducho a stručne:
j1.e mi jedno čo si o mne myslíš - fejk nie som - vravím na rovinu
2. nemusíš mi veriť
3.pri športe si nevyberáš miesto a dátum konania
4.v tvojich 9-rokoch si zjavne nevedela ani ceknúť o sebe- zjavne si mozog ani nemala takže si nemohla tým pádom byť jebnutá
5.otrepané frázy že som fejk - vôbec ma to neuráža - 16 rokov ?? závidíš?? prosím mám si začať vymýšľať blbosti o tebe?
6.ešte raz ma urazíš hoci čím tak poletíš ako fejk z birdzu ty - takže zachovaj si radšej odstup - k životu nepotrebujem tvoje zbytočné komentáre- sú to iba zbytočne vypustené slová do ovzdušia
pa pa
@hamaid 1.je pravda ze v roznych krajinach moslimskych sa koran berie niekde menej vazne ale uplne top krajin - IRAN a SAUDSKA ARABIA.. ze tam nemaju zakony nijake.. zakon predstavuje KORAN- knizka spisana pred vyse tisic rokmi DDD ale nie neni to to ani trochu zaostale nabozenstvo
2. rozumeju si arabi medzi sebou? ako staty..
napriklad lybijec pride do iraku,ci egypta tak rozumie? alebo iran a S.arabia, kuvajt? no proste ci je to len jeden jazyk aleko ake maju rozdiely- velke- male medzi sebou v jazykoch jednotlive islamske staty?
Ok mne to je fuk, ja nevyhladavam ich spolocnost a ani priateľstvo... Len ma serie, ze prichádzajú do europy, a chcú ju menit na svoj obraz, začnete sa s nimi bavit o bohu, viere s rešpektom, oni sa zacnu z toho nasho vysmievať, nie nemám ich rad, su nehygienicky, beru si za zeny neplnoleté, fyzicky nevyvinuté deti.. zatracujú výdobytky vedy a techniky atd.... Nie kazdy moslim je terorista, ale každý terorista je moslim...
@Danvicious Nemyslim si, že štaty tam nemajú svoje zakony. To je blbosť. Korán je kniha náboženstva. V tých krajinach ziju aj kresťania, židia... Už z tohto hladiska to je blbosť. Nie jazyk v arabských štatoch je rozdielny. Napriklad v Afganistane sú tušim 3 uradne jazyky. Persky, Urdu a paštunsky. Ak by si vedel aj vsetky tieto jazyky tak po Arabsky nebudeš vediet takmer nič. Títo muži dokázali držat svoj ľud v pokoji... Żadne konflikty proste nič take. Dokonca moslimovia, krestania a zidia jedli za jedným stolom. rešpektovali a AKCEPTOVALI sa. Potom prišlo USA a tak trošku sa to cele dosralo. @Emmaa Ty si troška mimo nie? troll confirmed?
Ale samozrejme mám taký istý nazor ako pár z vás. "Kto zabije ľudskú dušu, akoby zabil celé ľudstvo" Proste je smutné, že ubližuju nevinným ľudom. Prečo tu nikdy nemoze byt mier a harmonia?
@emmaa cekni net a rodokmeň mohameda a jezisa, obaja pochádzajú zo židovských rodin... A hej som rasista k židom, v tore sa pise ze nezidia maju mensiu hodnotu nez pes... Oni vymysleli rasizmus, oni s tým zacali ako prví, potom vymysleli kresťanstvo, par don zidokrestanstvo a islam za účelom zotročiť si národy, keďže vojenskou silou to nedokázali... Už roky sa tomu nevenujem, tak zabúdam... Si kukni kto zničil a koli comu chazarzad a ci jak sa to volalo, no a zistíš všetko o genocide slovanov a dodnes ich manipulacii...
@emmaa trpeli len pohania, ktorých nasilu pozidokrestancili.. Ked si ľudia myslia že ciril a metod boli láskyplní ujovia, hovno, ked rodina odmietala zidokrestanstvo, vzali ich dieta a rozrezali ho na pol... Vtedy sakovake praktiky existovali... asi začnem znovu citat kroniky...
@emmaa veď ho aj pouzivam, kedysi bol život drsnejsi... Terajšia doba oproti tamtej je raj, ľudia sa dennodenne stretávali s násilnosťami, kedysi ked muz bol vo vojsku nebol doma aj 10 rokov... Kedysi zeny umierali pri pôrode na otravu krvy, keďže hygiena nebola boh vie co... Veď upalovali ľudí za živa koli kacírstvu a mucenie?? Pouzi mozog ty...
Smrť Islamu ... nech zmizne zo zeme spolu so všetkými náboženstvami, pretože náboženstvá slúžia iba ako útecha slabých ľudí, že "niekde" po smrti bude lepšie ... silná osobnosť sa nemusí utešovať, pretože je silná a zvládne prekážky života ... prípadne aj tie posmrtné
@lawey@8 ja zase žijem medzi Slovákmi a tiež si myslím že sú to super ľudia. No nejaké nenávistné svine o nich hovoria že sú to xenofóbné a homofóbné rasistické hovada. Čo ty na to nejde o rozsievanie nenávisti proti Slovákom?
@emmaa@26 nikto nikoho do jedného vreca nehádže veď by sa doň všetci nezmestili. Veď na každého slimáka sa vrece nájde. Dobre jedného poznáš čo je v pohode a teraz ruku na srdce. Nehádžeš ich tiež do jedného vreca? Zrejme aj áno ale z opačného uhľa pohľadu. Poznáš jedného v pohode a už sú všetci rovnako peckoví fajn ľudia. No spoznáš jedného zlého Slováka a celý slovenský národ bude u teba vulgárny drzí rasistický a xenofóbny...
@lawey@8 tiež odporúčam ti prečítať Korán.. Zrejme si ho nečítala keď máš takú ružovu predstavú o moslimoch. A pokiaľ si Korán čítala pochybujem že si ho pochopila správne...
Väčšina z nich sú veľmi prijemní a pohostinní ľudia vždy ochotní pomôcť a za týmto si budem stáť aj keby ste ma tu šli ukameňovať. Ľudia sa rozdelujú na dobrých a zlých nie na moslimov a nemoslimov, to, že niekto vierí v niečo iné ako ty neznamená, že je hneď terorista alebo kriminálnik. "Islamský" teroristi nemajú s islamom nič spoločné, presne toto sa snažia normálni moslimovia (ktorých je 99,99 periodických) povedať svetu ale nik ich nepočúva lebo ľudia v západnom svete majú hlavu postavených na debilných médiách plných bludov ala Nový čas
@ujoperun zatracujú výdobitky vedy a techniky? pekne si ma pobavil, kukni si hlavné mesto toho najislamskejšieho štátu sveta -Saudskej arábie (Rijád) niečo si o tom naštuduj a uvidíš že sú 10 vyššie ako také Slovensko
@ujoperun +každý terorista nie je moslim, ani tí z islamského štátu, sú to primitívni ľudia, ktorí ani nečítali korán ale idú za neho bojovať aj ked nevedia, že porušujú jeho NAJZÁKLADNEJŠIE pravidlá. Teroristi nemajú náboženstvo, sú to len vymleté hlavy
@ujoperun aby ti tu vobec rozumeli o com hovoris, museli by s tymi ludmi prichadzat do styku v produktivnom veku, vidiet ako sa chovaju k rodinam, vsimat si informacie presakujuce z kazani z mesit, ich reakcie na nase rodiny nie su ok
ak by prisli migranti krstanski ku nim v takych mnostvach, ako oni ku nam, rovno by ich na hraniciach podrezavali
mas uplnu pravdu, co tu pises
a ty emma, radsej toho kamosaz dubaja rovno odkopni, lebo zle skoncis
@matthewp Oni citali Koran, lenze ho beru od slova do slova. Ci chces ci nie, tieto veci su v Biblii, no v Korane a Hadith (neviem jak sa to vola po slovensky) je este daleko horsi. K tomu pridaj Fatwy a dospeli sme k Islamskemu terorizmu.
Mieru toho ako je ktory veriaci vpohode fakticky urcuje to, ako velmi ignoruje nabozenstvo. Prosim, zavitaj na reddit/r/exmuslim a vyber si hociktory pribeh a pochopis, ze Islam je stale daleko fanatickejsi a daleko silnejsie zakoreneny v mysliach ludi aj na Zapade ako krestanstvo. » www.reddit.com/r/exmuslim/sear...
@hamaid Problem je ten, ze Koran vacsinou studuju ludia, ktori su bohati/vychovani na zapade k zapadnym zvykom a sekularizmu. Realita je bohuzial taka, ze pre obrovsku cast Moslimov je Koran jedine, nemenne a skutocne slovo Boha a tak nieje dovod neverit niektorym versom ci ich ignorovat. Existoval chlapik, ktory na vieru v reformaciu Islamu doplatil. » en.wikipedia.org/wiki/Mahmoud_Mo...
@hamaid Suhlasim s tym, ze je zaujimave, len proste si uvedomujem, ze krestanstvo sme za cca 600-700 rokov ubili do Zeme tak, aby sme pri nom mohli fungovat. Preto mi pridu snahy Islam konzervovat a zakazat jeho kritiku, lebo je iny, ako smiesne. Proste tendencie ako kupovanie manzeliek, menejcennost zien atd musi z neho zmiznut, ak ma fungovat na Zapade. Na blizkom vychode nech si funguju ako chcu, nemame pravo im do toho kecat, no Islam v svojej cistej prapodstate a uplne najstarsom vyklade, o ktoreho konzervaciu sa snazi fakt velka cast Moslimov je az nebezpecne blizky fasizmu,vratane zabavy so Zidmi...
robili sa vyskumy, najvacsie eq a empatiu k cloveku prejavili ateisti
veriaci pod natlakom sa choval necestne a svinsky k ludom, o ktorych vedel, ze maju inu vieru, alebo su ateisti
Mám spolužiačku moslimku a je fakt super Všetci ktorých som stretla boli fakt milí na druhú stranu som stretla len moslimov z časti Sunitov a nikoho z časti Šíti takže to je dosť podstatné.
je mi jedno ci moslim ci krestan , ak je jeho mysel ovplyvnena nabozenstvom do takej miery , ze mu z toho jebe , nemam ho rad...
Náboženstvo je ako penis.
Je v poriadku ho mať.
Je v poriadku byť naňho hrdý.
ALE:
Nevyťahujte ho na verejnosti.
Netlačte ho do detí.
Nerozmýšľajte ním.
Nepíšte ním zákony. asi takto by som to zhodnotil..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
dakujem za opravu chyby - vidno že si sa aspon trošku poučila odomna hľadať na druhých textoch chyby - nájdeš ešte niečo?
budem rada
s pozdravom - ironické dievča
dnes ma veľmi prekvapuješ tvojím spravaním
len tak dalej
dievča
neviem presne čo si tym chcel povedať - vieš nejde im o spustošenu krajinu - môj názor je že skôr chcú potopiť europu - a nastoliť riadny tvrdy islam - myslím že nedbajú o nejaku podu ktorá si toho veľa pretrpela - režú a idú
alebo pravdu
asi hej.
sorry ale toto posielajú fakticky iba blbci
Teeda efektne si zacala svoju birdz karieru ako sledujem, za takuto jeblinu byt hned od zaciatku je celkom uspech ja velmi dufam ze si fejk, a este viac dufam ze sa tu dlho nezdrzis, kedze mi je trapne aj za teba pri tvojich mudrostiach (vsak to ani v 9-tich rokoch som nebola takto echt jebnuta, ani nahodou, dzigalo mi na hlavu dost ofc, ale tak toto je insi level. Ba co horsie, ono to ma vraj 16 0_0)
slovania sú slovania - nie sme predsa arabská ríša - ale predsa aj my máme zbabelých hlupákov a teraz ako keby teba niekto prirovnával k nim pretože vie že na slovensku su zlodeji - už som vravela mam kamoša araba - ale nie je taký ako oni - ano, možno sa prisposobil našej kulture ale .........
j1.e mi jedno čo si o mne myslíš - fejk nie som - vravím na rovinu
2. nemusíš mi veriť
3.pri športe si nevyberáš miesto a dátum konania
4.v tvojich 9-rokoch si zjavne nevedela ani ceknúť o sebe- zjavne si mozog ani nemala takže si nemohla tým pádom byť jebnutá
5.otrepané frázy že som fejk - vôbec ma to neuráža - 16 rokov ?? závidíš?? prosím mám si začať vymýšľať blbosti o tebe?
6.ešte raz ma urazíš hoci čím tak poletíš ako fejk z birdzu ty - takže zachovaj si radšej odstup - k životu nepotrebujem tvoje zbytočné komentáre- sú to iba zbytočne vypustené slová do ovzdušia
pa pa
2. rozumeju si arabi medzi sebou? ako staty..
napriklad lybijec pride do iraku,ci egypta tak rozumie? alebo iran a S.arabia, kuvajt? no proste ci je to len jeden jazyk aleko ake maju rozdiely- velke- male medzi sebou v jazykoch jednotlive islamske staty?
OK - saudska arabia
alebo?
indonézia?
dlhe roky vladcovia iraku lybie, egypta
vsetci zvrhnuti usa-koli rope
Dobré nie?
pyramidy sa stavali to si neviem predstavit teda nijako.. a pred 2000-3000 rokmi no ved koniec koncov je to jeden z divov sveta
ked nebol tak ani nebude
vždy sa mezdi ľudmi najde adam a eva
Mozu byt aj fajn moslimovia,ale co ja som mala skusenst,vzdy bola neprijemna.
@Hamaid odkial si ak sa smiem opytat?
ak by prisli migranti krstanski ku nim v takych mnostvach, ako oni ku nam, rovno by ich na hraniciach podrezavali
mas uplnu pravdu, co tu pises
a ty emma, radsej toho kamosaz dubaja rovno odkopni, lebo zle skoncis
Mieru toho ako je ktory veriaci vpohode fakticky urcuje to, ako velmi ignoruje nabozenstvo. Prosim, zavitaj na reddit/r/exmuslim a vyber si hociktory pribeh a pochopis, ze Islam je stale daleko fanatickejsi a daleko silnejsie zakoreneny v mysliach ludi aj na Zapade ako krestanstvo. » www.reddit.com/r/exmuslim/sear...
...Karadžiičuuu, vodi Srbe svoje, vodi Srbe svooojeeee...
aj ty si moslimka? lebo píšeš ako tatar
veriaci pod natlakom sa choval necestne a svinsky k ludom, o ktorych vedel, ze maju inu vieru, alebo su ateisti
Náboženstvo je ako penis.
Je v poriadku ho mať.
Je v poriadku byť naňho hrdý.
ALE:
Nevyťahujte ho na verejnosti.
Netlačte ho do detí.
Nerozmýšľajte ním.
Nepíšte ním zákony. asi takto by som to zhodnotil..