Ahojte máte nejaké tipy na motivačnú literatúru ? Čítal som už Jak myslí milionári od T.Harva Eckera, Mysli Konaj Zbohatni od A.Winsona a Bohatý táta, chudý táta od R. Kiyosakiho. Za každý další tip budem vdačný Možu byt aj audioknihy
@random666 okej priznávam sa, z týchto knih som si kúpil iba Mysli konaj zbohatni v tlačenej podobe ostatné mám v pdf a mám ešte niekolko dalsich knih v pdfku len chcem co najviac tipov nech mám čo čítat
ja takéto veci nečítam, radšej si prečítam dobrú fantasy, ako rýchlo a jednoducho zbohatnúť je len moneygrabber. Proste to sú zbytočné knihy. @patress112
@savvym tak vieš ja si knihy hladam v PDFku a 90% z nich som našiel a ak si nemožem nemozem najst pdf verziu tak vtedy si az kupim. Aj ked viem že okradam autorov, ale oni sami vravia v tych knihach ze je rozdiel ci si kupis nieco co chces alebo co potrebujes. A aj ked by som ich rad podporil, nepotrebujem si kupovat tlacenu knihu ked mam jej pdf verziu
@savvym ja viem, už dlho sa snazim najst si čas aby som si ho prečítal... to iste aj pan prstenov a hobbit zato Harryho Pottera mam nastudovaneho odpredu odzadu
Určite odporúčam knihu Mysli a zbohatni od Napoleona Hilla, ktorý spovedal sa svoj život stovky úspešných ľudí a všetky ich spoločné návyky spísal do tejto knihy. Určite ti pomôže Môžeš ju získať aj so zľavou na » www.kuponyzdarma.sk/martinus-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov