@defender toto som presne chcel dat.. aj ked si myslim ze ano ..moze byt ciste kamaratstvo..ale to video vyvracia to co si myslim..tak asi len zo strany zien moze byt kamaratstvo
môj najlepší kamarát je chlapec, je mi ako brat. a fakt nič iné k nemu necítim, ľúbim ho akoby mi bol rodina. ale vo vzťahu by som sním určite byť nevedela. a myslím že je to tak aj z jeho strany
hej ale až potom čo sa poriešia, vyspai spolu alebo tak, popriapde spolu chodia, aleob vyložia karty na stol vo veci citov jedne k druhemu = ujasnia si to
@ssnehulienka no tak to je zaujímavé, že ani s jedným mojim kamarátom som sa nevyspala, nechodili sme spolu, nič sme nemuseli riešiť, nikdy nič k sebe necítili nič okrem priateľstva a vždy to tak bolo, či už som ich mala ako kamarátov v detstve alebo v puberte alebo teraz ako dospelých
Ano. Mám dlhoročného kamaráta. Každý máme svoje vlastné životy, a predsa sa vždy podržíme a on vie o všetkom a preto by sme ani nikdy nemohli byť spolu, lebo vo vzťahu je lepšie niektoré veci nevedieť.
ÁNO! Poznám sa s nimi od mala, vyrastali sme spolu, hrávali sme sa spolu, vybudovali sme si fakt súrodenecké vzťahy medzi sebou...Môžeme si povedať čokoľvek,neriešime nejaké vzájomné vzťahy na vyššom stupni...proste sme najlepší kamoši a ja ich nedám za nič...a nech si myslí kto chce čo chce, kamarátstvo s chalanom je omnoho lepšie ako s babou!
@rischo ja to beriem s rezervou, však možné je všetko, ale to video je veľavravné Tak napríklad ja si viem tiež s bárs akým kamarátom hoc čo predstaviť ale beztak to niekedy ostáva len na tej kamarátskej úrovni. Najmä teraz. Teda hádam sa aj dá (I keď pre dievča je rozhodne výhodné, keď tam je z jeho strany čosi ako láska onoho typu, lebo potom je oveľa úslužnejší )
ja som si veľmi dlho myslela, že to možné je. Len nedávno som si uvedomila (a pomohlo tomu okrem iného i video, ktoré je i na začiatku tejto diskusie), že moji kamaráti majú o mňa tak nejako podvedome i záujem prípadne ja ich obdivujem a nie len ako ľudí bez sexuálneho náboju. Urobila som taký pomyslený test - ak by ma chcel niektorý z nich pobozkať, či by som sa nechala a ak by som ich ja chcela pobozkať, či by sa oni nechali. Ak áno, tak to už nie je dobrý signál, aspoň pre mňa nie. Preto som dospela k názoru, že i keď budem mať "vážny" vzťah, nebudem sa kamarátiť so žiadnymi chlapmi. A týmto pádom som aj pochopila žiarlivé manželky, čo nedovolia manželom chodiť na zmrzku s kamarátkami, lebo jeden nikdy nevie.
Mám kamaráta, s ktorým mám super vzťah, dokážeme sa baviť o hocičom, ale viem, že bolo obdobie, kedy ma chcel. Nepovedal to, len som to cítila z vystupovania. Teraz máme priateľov (on i ja), ale za nič ho nedám
čiže : možno a záleží od vzťahu medzi tými dvoma, rovnako ako aj od ich povahy a charakteru.
ja mám takto koša, je niečo ako ikíky, akurát je vulgárnejší, než ikíky, má hrubší hlas a je oveľa viac drzý, než ikíky. ale je to iba môj kamarát, je to tak už asi tri roky a nikdy som s ním nič nemala, ani som nechcela mať a myslím si, že z jeho strany je to presne tak isto.. to by som radšej už dala ikíky, než jeho
som si isty ze medzi gayom a lesbickou urcite , ale som presvedceny ze aj normalne, pretoze poznam fakt super baby ktore ma nepritahuju, ale da sa s nimi rozpravat skoro o vselicom (aj ked intimnym temam sa jednoznacne vyhybaju )
s vela kamarátmi sa poznáme dlhé roky bez toho, aby medzi nami bolo niečo viac než kamarátstvo... nikdy som si poriadne nerozumela s babami... nikdy by som si nevedela predstaviť, že by som s niektorým mojích kamošov chodila...
a všetko u nas v pohode drži jak má byť a to už sa nás dokonca aj učitelia pýtali či sme spolu ale aj tak som sa smial najviac keď som sa dopočul že spolu chodíme ... potom že ju podvádzam a nakoniec ževraj sme zase spolu @darkkizz ne ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Všetko "vysvetľuje"
Ja mam len kamarátky všetky presne ako @12
@8
inak nie
true story
a je to určite len priatelstvo a chcem to tak sám držať viem že vzťah by so všetko rozbil.
Pritom ja mám priateľa.
A.. nikdy ani jedného z nás dvoch nenapadlo, žeby sme spolu mali čosi viac.
a tak hej, stačí vedieť kde sú hranice...
a tak... my sme si nikdy ani hranice neurčovali lebo u nás to tak prirodzene vlastne netreba. Sme úplne jak súrodenci. Už sa inak ani neoslovujeme
odpoved znie ano - pokial su obaja zadani a netravia spolu vela prevela casu
ja som si veľmi dlho myslela, že to možné je. Len nedávno som si uvedomila (a pomohlo tomu okrem iného i video, ktoré je i na začiatku tejto diskusie), že moji kamaráti majú o mňa tak nejako podvedome i záujem prípadne ja ich obdivujem a nie len ako ľudí bez sexuálneho náboju. Urobila som taký pomyslený test - ak by ma chcel niektorý z nich pobozkať, či by som sa nechala a ak by som ich ja chcela pobozkať, či by sa oni nechali. Ak áno, tak to už nie je dobrý signál, aspoň pre mňa nie. Preto som dospela k názoru, že i keď budem mať "vážny" vzťah, nebudem sa kamarátiť so žiadnymi chlapmi. A týmto pádom som aj pochopila žiarlivé manželky, čo nedovolia manželom chodiť na zmrzku s kamarátkami, lebo jeden nikdy nevie.
Lil
čiže : možno a záleží od vzťahu medzi tými dvoma, rovnako ako aj od ich povahy a charakteru.
- nesmú spolu tráviť pomaly každý deň
- niekto z nich už má partnera, ktorého ľúbi
- nesmú sa veľmi zdôverovať
- sú obaja pre seba nepríťažliví ...
Tie podmienky sú diskutabilné, ale na prvý pohľad celkom sedí .
a vravím z vlastnej skúsenosti a niekedy je to to najlepšie čo mám a nevymenila by som to za nič iné.
@darkkizz ja som vedel že ja
a všetko u nas v pohode drži jak má byť a to už sa nás dokonca aj učitelia pýtali či sme spolu ale aj tak som sa smial najviac keď som sa dopočul že spolu chodíme ... potom že ju podvádzam a nakoniec ževraj sme zase spolu @darkkizz ne ?