Áno viem, všetko toto je genetika a ovplyvniť sa to moc nedá, ale možžno niečo predsa existuje. Úplne som z puberty ešte nevyšiel keďže mám 15 a myslím si že niečo ešte dorastiem, avšak nedá sa to niečo ovplyvniť teda?
ja som bol medzi rovesnikmi medzi najnizsimi a potom som vyrastol. btw, pazuchy a vajcá mi začali tiež zarastať neskôr, ako rovesníkom - neviem, či sa vieš s týmto v tomto so mnou stotožniť alebo nie
No máš 15 a väčšina chalanov vyrastie do výšky počas strednej školy a potom do 21-tky im dorastú aj svaly, takže nezúfaj. Ovplyvniť sa to nedá, to je proste o genetike.
Vyskusaj nejake sporty, ako su plavanie (asi najlepsie), basketbal, volejbal, behanie. Idealne skombinovat aspon 2, plavanie a este nejaky z tych spominanych. Ja som bol tiez dlhsi cas nizky do nejakych 17. rokoch, kedy som zacal postupne rast a narastol som o 3cm a v 18-19 som sa vysvihol o cca 5cm este. Neviem, ci to bolo genetikou alebo mi pomohol sport, ale verim, ze genetika sa ovplyvnit da urcite, no zase nie hned, treba byt trpezlivy a vysledky sa dostavia, ale kolko vyrasties realne a ci dosiahnes tvoju vytuzenu vysku su otazky, na ktore ti nikto presne nedokaze odpovedat. Mozno lekar, ale ten ti povie iba predpokladanu vysku, cize skus zmenit svoj postoj, zacni na sebe makat a sam uvidis casom, ci vyrasties este alebo nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov