Ano viem ,že asi každý mi napíše aby som zašla za doktorom aleo napisala na ine forum ale pochopte bojím sa a prvé čo ma napadlo obrátiť sa na vás...Bola som u doktora povedal že to bude zrejme zápaľ ,ale bolesti brucha ,vajecnikov a posvi neprestavaju...
@drobecek123 áno si sprostá. Ak už sa chceš kurviť, daj si gumu. Nieje zlé sa kurviť, zlé je sa kurviť na ostro.
HIV je vírus, AIDS je len jedna z viacerých chorob ktore sposobuje. Cize nemusis hned mat AIDS, HIV sa da myslim liecit ak to nieje prave AIDS. Ale neviem to isto, zájdi a daj si spraviť testy. A modli sa.
btw. je možné že si chytila inú pohlavnú chorobu. Taká kvapavka, syfilis, alebo podobné, to budeš mať ako ponaučenie, až sa z toho dostaneš ( ak)
tak ja mam tiez podobne problemy a viem ze AIDS urcite nemam.. nemyslis ze ked si ich striedala davnejsie prejavilo by sa ti to skorej? do aids-u sa nevyznam, rozhodne sa musis dat co najskor otestovat ale never hned tomu najhorsiemu.. no ja som boal u gynekologicky a hovorila ze som OK.. ze jedine co mi pomoze na bolesti zarucene je antikoncepcia.. predpisala mi nejake potlacadla co ale moju bolest budu len (mozno) utlmovat ale problem stale nezmizne.. mozno to mas hormonalnymi zmenami, rovnako ako ja.. neviem
jezis AIDS by sa ti prejavil aj inac ako bolestami niekde v panve ...je to syndrom ziskanej straty imunity ..ma to s imunitou ..cize by si mala zapalene aj ine veci, najma lymfaticke uzliny...
mozes mat chlamydie, stafylokoky, streptokoky, mykoplazmy a mnoho mnoho dalsich veci...mozes to uz mat chronicke
Dufam aj ja ,ze to bude len tou infekciou a vsetkym vam veli pekne dakujem... @chidori tak to si budem nikdy uz nechcem zazit podobe stresy... @hoperpohroma dakujem dost ma to ukludnilo moze to byt pretoze som len nedavno menila antikoncepcu
prvé, čo zajtra ráno urob, bež k doktorovi, čím skôr ťa vyšetria, tým skorej určia diagnózu a môžeš sa začať liečiť a modli sa popri tom, aby to nebolo to, čo si myslíš...
vážení ale pri syfilise musí udať človeka, alebo ľudí s ktorými to robila, podľa zákona, je to prenosná choroba a všetkých musia vyšetriť až kým prídu na zdroj nákazy ........filip
v telke minule hovorili, že chcú začať predávať testery, na ktoré keď nacikáš, tak ti ukáže či máš, alebo nemáš vírus....čiže nebudeš musieť chodiť za doktorom, spravíš si to doma v súkromí.... aj keď bohvie, kedy to naozaj začnú predávať....
nuž, je malá šanca, že si mala "šťastie" práve na niekoho HIV pozitívneho a chytila si to od neho... ale stále tu je. A nebudeš pokojná, kým sa neotestuješ. Síce neviem, či aj vo vašom meste to robia anonymne a bezplatne...ale keď chceš mať pokoj v duši, daj sa otestovať.
podla mna to bude len nejaka silnejsia infekcia, ktoru ked neliecis tak proste kvitne dalej. ten liek mozno nieje to prave, co by ti malo pomoct takze aj ked nezaberie, nemaj strachy ze by to mohlo byt HIV.
z toho co uvadzas ako tvoje priznaky to moze byt akakolvek ina pohlavna choroba, ale toto sa na HIV nepodoba ani z rychlika.
ak sa nakazis HIV, priblizne do mesiaca sa dostavi prudka prvotna reakcia - nieco velmi podobne ako chripka - zdurene uzliny, horucky, vycerpanie, hnacky, zvracanie... - toto prirodzene ustupi ci uz s liekmi alebo bez, a nastava druhe staduim.
druhe stadium sa absolutne neprejavuje po dobu niekolkych rokov. ale kedze dochadza k postupnemu oslabovaniu imunity, mozes byt samozrejme nachylnejsia na opakovane mykozy, choroby a pod. ale pamataj, ze existuju aj chronicke onemocnenia a nie vsetko hned znamena ze mas HIV!
a ked sa HIV "pretvara" na AIDS, prichadzaju sekundarne infekcie - zacinaju najcastejsie kozne priznaky - tzv. Kaposiho sarkom (osobitna forma rakoviny koze), lymfomy, zapaly pluc - na co dotycna osoba aj zomiera, lebo sa nedokaze vyliecit.
takze po 1. - nekurvit sa, po 2.) ked uz tak s kondomom, po 3) k lekarovi na odber krvi a zistenie vsetkych moznych pohlavnych chorob.
snád ma tu nezožeriete za štipku čierneho humoru, ja len mi tak napadlo s tou zanedbanou hygienou a kto vie čo je blue wafle tak sa snáď trochu pousmeje.
už je vela hodín, akosi strácam hranice prijatelneho humoru
@hetfield niečo také hej no proste lahodný pohľad akože ja mám fakt silný žalúdok, mozočky a črievka mi nerobia problém ale toto bolo už aj na mňa moc, to som len videl a som to až cítil ten smrad ryba mŕtva 1 mesiac pekne vykysnuta s mliečkom
S hygienou to nema nic spolocne...dnes som bola u lekara powedal ze by to nemalo byt nic vazne nasadil lieky vysvetlil mi ze je to pravdepodobne nejaka infekcia nic viac nech sa nebojim dufam ze ma pravdu...do buducna viem ako sa mam chovat...
@drobecek123 prepáč, ale je to sprostosť, že by si mala HIV (AIDS) To by si bola na svete jedinečná v tom ako rýchlo sa ti prejavili príznaky (pričom toto vôbec nie sú príznaky HIV)
AIDS isto ešte nie a na 99% nie...ale ak sa bojíš,daj sa otestovať.... aj HIV aj AIDS s prejavujú hooodne hodne inak (vyznám sa,maturovala som z toho to bude dačo iné,šak sa spýtaj doktora, čo Ti to lieči,on Ti musí povedať na čo Ťa lieči a čo to môže byť....ako,neviem,ale ja mať také problémy tak to nepíšem sem, ale pýtam sa doktora....
aj keby maas AIDS, to voobec neznamenaa ze o rok zomries .. Aids je velmi dobre liecitelnyy, pokial sa zistii v skorom staadiu.... ludia zijuu normaalny plnohodnotny zivot..(bohozial s naalepkou chodiacej mrrtvoly)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
keď tak, urobia ti testy...my s tým nič nespravíme
HIV je vírus, AIDS je len jedna z viacerých chorob ktore sposobuje. Cize nemusis hned mat AIDS, HIV sa da myslim liecit ak to nieje prave AIDS. Ale neviem to isto, zájdi a daj si spraviť testy. A modli sa.
btw. je možné že si chytila inú pohlavnú chorobu. Taká kvapavka, syfilis, alebo podobné, to budeš mať ako ponaučenie, až sa z toho dostaneš ( ak)
to mi je ľúto. vážne.
budem ti držať palce aby to dobre dopadlo.
a budem dúfať, že je to len silná infekcia, z ktorej sa vyliečiš.
a v budúcnosti si budeš dávať pozor.
a pozor ak dostaneš HIV neznamená to že neodkladne dostaneš i AIDS!
mozes mat chlamydie, stafylokoky, streptokoky, mykoplazmy a mnoho mnoho dalsich veci...mozes to uz mat chronicke
vidim to skor na gynekologa/gycku
ak sa nakazis HIV, priblizne do mesiaca sa dostavi prudka prvotna reakcia - nieco velmi podobne ako chripka - zdurene uzliny, horucky, vycerpanie, hnacky, zvracanie... - toto prirodzene ustupi ci uz s liekmi alebo bez, a nastava druhe staduim.
druhe stadium sa absolutne neprejavuje po dobu niekolkych rokov. ale kedze dochadza k postupnemu oslabovaniu imunity, mozes byt samozrejme nachylnejsia na opakovane mykozy, choroby a pod. ale pamataj, ze existuju aj chronicke onemocnenia a nie vsetko hned znamena ze mas HIV!
a ked sa HIV "pretvara" na AIDS, prichadzaju sekundarne infekcie - zacinaju najcastejsie kozne priznaky - tzv. Kaposiho sarkom (osobitna forma rakoviny koze), lymfomy, zapaly pluc - na co dotycna osoba aj zomiera, lebo sa nedokaze vyliecit.
takze po 1. - nekurvit sa, po 2.) ked uz tak s kondomom, po 3) k lekarovi na odber krvi a zistenie vsetkych moznych pohlavnych chorob.
Autorka: Mizni k doktorovi nech ti spraví testy.
odfot si ju a uvidíme
snád ma tu nezožeriete za štipku čierneho humoru, ja len mi tak napadlo s tou zanedbanou hygienou a kto vie čo je blue wafle tak sa snáď trochu pousmeje.
už je vela hodín, akosi strácam hranice prijatelneho humoru
o aids tu moc nechcem, v každom prípade treba rozlišovať hiv pozitivitu a samotné ochorenie (syndróm aids).
+ » new.szu.sk/index.php?id=10...
(je to ZADARMO a ANONYMNE)
ŽIADEN (!!!!!!!!!) domáci hiv test neexistuje a ak aj náhodou si farma biznis niečo vymyslí, tak to URČITE nebude mať vysokú mieru spoľahlivosti.