pozri bud verit sebe, alebo ludom z birdzu, alebo ist za clovekom, co o tom skutocne vie a denno-denne piercuje ludi ? no ja by som si vedel lahko vybrat
@nOwinOu Tak ja viem, ale teraz nie som doma v KE, a tu sa nemám koho opýtať ako a čo, ja si prepichcem sama, len potrebujem vedueť či si nejako môžem poškodiť oko
nerob si ho sama...piercujem už od 13tich a ludia čo boli nedočkaví a spravili si to sami, tak sa im to vždy vytrhlo a mali nechutnú jazvu..takže určite choď k niekomu kto vie ako to pichnúť
@natashatko - ale ja sa bojím ísť prisahám že keď si to nespravíms ama, tak mi to nespraví nitko, už som si sama prepichla nos, ale som mala veľké nechty tak sa netrafila, 2x peru, raz obocie Takže ja sa nebojím, ale tento je iný piercing Pocula som že by mi to mholo vytlačiť, no neviem
@pubertslatinocelny hm, ja viem o tom veľa, a má to aj moja kamoška ktorá si to robila sama, ale vybrala si to, lebo sa jej to už nepáči, neviem, sama sa nebojím, sama si prepichujem všetko, ucho a tak, a ani ucho by som si nešla do štúdia prepichnuť
@zuzanne112 lebo sa mi to strašne páči, a vyberám si medzi tým a perou, ale nad perou alebo pod perou ma skoro každý druhý
@k4r4 ono všetky pierci ako je surface alebo aj pupok, obočie sa ti po čase ,,vytlačia´´, preto si pupok už vyberám a dávam len keď niekam idem lebo ho mám 5 rokov..a najhoršie je surface si dať na krk, kde sa ti zadre, lebo potom tej jazvy sa už nezbavíš a pokial si to tam aj tak necháš, tak to budeš mať stále také nepekné zapálené červené...neboj sa ísť niekomu, šak to je sekunda
tak mozno nieco o tom vies, ale vzhladom na "Len sa bojim že či tam nemám žiadne cievy, nervy alebo niečo take, kedže si chcem sama prepichnuť, aby som si nepoškodila oko " usudzujem, ze nie dost
@natashko - jazva mi mozno ostane, ale toto sa spravi som chcela na hrudnik ale rasdej en smiley: hehe tam sa bojim alebo na klucne kosti je pekne, ale sak skusit mozem pokial tam nie su zaidne cievy ani nervy
vies co tam by som to neriskovala, cele surface by som neriskovala, nikdy nevies ci tu ihlu nedas moc hlboko ze by uz nesla cez kozu.. s tymto radsej fakt piercerke
btw. vies ze tam nie su normalne piercingy? ale take kotvicky:
@k4r4 to by som ti potom radšej poradila dať si spraviť Microdermal...je to len 1 pierc a nemá sa ti ako vytlačiť takže nebude jazva, len tie sú drahšie a nie všetci ho robia, ale podla mňa je to lepšie, hlavne kvôli tým jazvám že nie sú a microdermaly si dávajú ako si hovorila tam na hrudník, medzi cecky
@majuri - Mamy sa pýtať nemusím, mám 18 rokov, a peniaze nie su problém, ale ja mam strašne z toho srach to neviem ako vám to mám vysvetliť :"( bojim sa strašne
Microdermal? Sak to vam rezu s skalpelom taku malu diirerku, fuuuuu a toho sa ja navviac bojim, bolesti, sama si to spravim v pohde, lebo viem ze si to robim sama a tak
@k4r4 z jednej strany chápem, že si to chceš spraviť sama, aj ja som si všetko robila sama, ale tak už sa tomu venujem dlho a toto je dosť taká citlivá vec surface..veď urob ako chceš, my ťa tu presviedčať nemôžeme, potom napíš jak si dopadla
@k4r4 ešte nikto si ho nepýtal, ale nebála by som sa to spraviť...všade máš cievky a tak, lenže tým prepichom sa ti to akoby posunie, lebo tá piercingová ihla je extra ostrá na konci, to by si musela fakt zle pichnúť aby to išlo priamo cez nervy..horšie je odhadnúť že v akej vzdialenosti od seba budú tie guličky a to som chcela, že na to musíš mať tú piercingovú ihlu s priesvitnou ,,trubičkou´´, inak sa ti tie dierky hneď zarastú a budú krvácať, za to pri tej ihle ti tam ostane tá trubička, cez ktorú to pekne navlečeš..ťažko sa to tam bude dávať, ale navlečeš a bez krvi teda pokial to ten človek vie robiť...ja som si prepichovala industrial (tyčka cez celé ucho) a tam je tiež kopec nervov a v pohode, aj uhol mám dobrý
@natashatko a teraz máš koľko rokov ? No neviem, ja to plánujem prepichnúť ružovou ihlou z lekárne, ale neviem jak to urobiť, oni na to majú špeciaálne také klištiky, lebo keĎ vyberiem ihlu, ako sa tam potom trafím a zasuniem surface ?No šak ked si kúpim pierc, tak si ho proložím a odhadnem, taky plánujem objednať :
ale vraj sú lepšie piercingy z bieoplastu, ale sú také cudne, presne o tej trubičke som rozmýšlala, ze kde ju mozem zohnat lebo ked vyberiem normálnu ihlu, tak sa uz netrafím.Hej ten poznam, je pekný ale nedavala by som si h
@k4r4 za 6 dní 19 nieee tie z lekárne na toto určite nepoužívaj, to sa ti nebude dať tam dostať, doebeš si to, ver mi...to sú najhoršie ihly hento :/ kliešte sú dobrá vec, ale dá sa to aj bez nich...jak si to pichneš, tak ti tam tá trubička vnútri ostane, no ťažko ti to vysvetlím, keď nevieš ako tá ihla vyzerá..a cez tú trubičku si prevlečieš hento...ale pozor na správnu hrúbku ihly
bioplast je ale škaredý, lebo keď vytŕča tá priesvitná plocha...čo ja viem...určite je najlepší titán, chirurgická neni taká dobrá a niekto môže mať aj z toho alergiu...a tie ihly kúpiš tam, kde robia pierci, tak presne povedz na čo to chceš, aby ti dali správnu
@natashatko rozumiem ti, som pozerala na youtube ako si to dievča takto robilo pred srkadlom samo takze velmi dobre viem co sa mi sznazis vysvetlit aha dakujem za rady
surface nie je obyčajný piercing a môže sa ním strašne veľa posrať, choď za odborníkom, vie kam a ako to pichať (resp. nechutne prežbrntlať popod kožu, surface nie je ako tyčka do ucha), a budeš mať záruku že je to bezpečnejšie (a ak sa niečo poserie, máš to na koho zvaliť )
Neblbni, dievča Hento máš pri oku, to nie je to isté ako keď si prepichuješ ucho alebo ja neviem čo.. a aj ten pierc sa zavádza náročnejšie.. choď do profesionálneho štúdia, isto to nebude také hrozné
Tebe na tom tvojom vyfejkovanom ksichte už fakt nič nepomôže ale sprav si to sama a pri troche šťastia dostaneš takú infekciu že už len vtedy budeš mať dôvod kopírovať iným fotky ...
@klaudiqaaa dig ty si ina hlupana Iny mozu, ale ty nemusis, sama si mi povedala ze ta nemam otravovat, tak preco pises tam, kde pisem ja, a co som zalozila ja..BITCH
Uff ak sa teda k tomu to možem vyjadriť, SAMA SI TO MOJA PEKNA NEROB!! Vedz že si ublížiš, celkom iste dúfam, že ťa od toho kompetentný ľudia odhovorili. A speäť k slečne ktorá tvrdila o microderme, že sa šupuje iba medzi cecky, na hrudnik, tak to celkom iste nie. Tam by som ja volila pekne surface nebo na báze umelej tyčinky, ktorú koža valstne jemnejšie príma ako kovy. Vravím z vlastnej skúsenosit, na hrudníku som nosila surface s plastovou gumenou tyčinkou.. tie su podujmnejšie a omnoho prijemnejšie na zvyk tela! .. NIKDY SAMA. radšej zafinancovať a zveriť do rúk osobe, ktorá o otm vie a dokáže predvýdať ...
zbožňujem surface piercingy,, sama jeden mam na bedre.. ale radim ti sama si nikdy nerob.. a hlavne nie pri oku.. keď si pichneš zle tak zato su veľke nasledky.. a už vobec nie so steilnou ihlou.. tie ihly na piercingy sa volaju kanily.. tak vazne neblbni a vobec si to neprepichuj sama.. chod za niekym kto sa tomu rozumie.. a neboj sa nieje to až take zle
Pozri sa podla mna si velmi pekná baba a ja na tvojom mieste by som si to nedala lebo ťa to pokazí ale zase ked sa ti to páči to je tvoja volba, len ti vravím premysli si to pretože si naozaj pekná a, aby si to potom nelutovala ked ti tam zostane jazva alebo tak každopádne ti určite odporúčam ísť do profi študia ako keby si si to mala prepichnut sama naozaj tak teda prajem GOOD LUCK
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
a celkom nechapem, ako sa mozes bat ist do profi studia a nebat sa urobit si to sama, hoci tvoje vedomosti o problematike su zjavne nedostacujuce...
chod k odbornikovi
@zuzanne112 lebo sa mi to strašne páči, a vyberám si medzi tým a perou, ale nad perou alebo pod perou ma skoro každý druhý
sa laskavo sspamataj, vies jak dlho sa to hoji? par mesiacov pri dobrej péči, co znamena dobre a sterilne spravene co pochybujem ze by si zvladla
ale sak ty urcite vies lepsie co a jak ,ze? tak sa zoznam zo svojim buducim pircingom robenim doma tebou
btw. vies ze tam nie su normalne piercingy? ale take kotvicky:
ale vraj sú lepšie piercingy z bieoplastu, ale sú také cudne, presne o tej trubičke som rozmýšlala, ze kde ju mozem zohnat lebo ked vyberiem normálnu ihlu, tak sa uz netrafím.Hej ten poznam, je pekný ale nedavala by som si h
bioplast je ale škaredý, lebo keď vytŕča tá priesvitná plocha...čo ja viem...určite je najlepší titán, chirurgická neni taká dobrá a niekto môže mať aj z toho alergiu...a tie ihly kúpiš tam, kde robia pierci, tak presne povedz na čo to chceš, aby ti dali správnu
takuto samorezku a ides
..kvak..
*
..kvak..
a urobí to profi
stretávam sa s piercami často, mamka predáva.
surface nie je obyčajný piercing a môže sa ním strašne veľa posrať, choď za odborníkom, vie kam a ako to pichať (resp. nechutne prežbrntlať popod kožu, surface nie je ako tyčka do ucha), a budeš mať záruku že je to bezpečnejšie (a ak sa niečo poserie, máš to na koho zvaliť )