hmmm ako by som to povedal. mne casto pisala profesorka do slohu, ze sa nazori nezhoduju. jednoducho, ze si protirceim s tym co som napisal . Samozrejme, co nazor to iny a potom sa vsetko protireci. chapes? a ja soms a zamotal do riti tam. takto na noc ma uz nebavi moc filozofovat. ale neprehnaj to s tym. Do istej miery mas s tym ale pravdu ale len do istej. Polda toho s akedho hladiska sa na to pozeras. napr. je problem a ten sa da vyrieist napr 3 sposobmy a kazdy je iny. a kazdy si protireci navzajom. mal si toto na mysli? ci si mam uz ist lahnut?
1,..hej docela si ma pochopil, co som tym myslel..a takties s tebou s casti suhlasim...ale ja ta nechcem zdrzovat..takze mozes ist uz kludne spat, ak chces ...
a moze to byt tak.. ak napr.povies, ze.."Ja ta tak velmi lubim, az ta nenavidim"...sak si potom vlastne protirecis..bo nemozes oboje naraz predsa citit k tej istej osobe, nie?
@11 - ta veta je kokotina...to je ako keby som povedal: "dnes tak velmi svieti slnko, az je tma"...ked si za to dosadis hocico ine miesto lasky a nenavisti, tak uvidis, ze model tej vety je uplne nezmyselny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Bud ho necham zit
Bud ho zabijem
Alebo mu budem robit zle
Alebo mu podpalim dom nie doby priklad ale nic ine ma nenapada
ešte raz
príklad :
dôjdeš k nejakému riešeniu, vytvoríš abc teóriu, neskôr zase objavíš niečo nové, def teŕiu, ktorá bude protirečiť tvojej abc teórii...a si v riti
(preto je veľmi dôležité si vedieť správne položiť otázku)
A ako si protirečia? Ja tam vidím možnostia, žiadne protirečenia
No ale už tá veta je taká kravina jak husacina ...
Že sa niekomu chce také hovadziny z úst vypúšťať
noo, ta ale jak potom si mozes vlastne protirecit??..da sa to ?