na internete som sa dočitala o Bioderme, že vraj je prírodna a neobsahuje žiadne chemikalie ale prečitala som si zloženie, a našla som tam chemikálie tak potom neviem, či je to zase len podvod......lebo na niektorych prírodnych kozmetikach píšu, že sú bez
alverde nie je dobra, tiež som si kedysi myslela že je ale spravia reklamu, že obsahuje prírodné zložky ale okrem nich aj chemikalie napriklad aj sodium sulfate.......
stačí ked si pozriete kompletné zloženie a vyhladate si ich na nete čo znamenajú a uvidíte že nie je vôbec prírodna, tieto niektoré tzv. prírodné kozmetiky nazyvajú prirodné len kôli tomu že obsahujú malé množstvo nejakých rastlinnych a ovocnych vytažkov a ,,zabudnú" dodať že aj chemikalie.........preto hladam naozaj 100% kozmetiku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a celkovo kozmetiku, teda aj zubné pasy, šampony....... lebo tie klasické pasty obsahujú sprepačením sračky aj umelý fluor aj sacharin
» www.bazos.sk/hodnotenie.php?...