mňa káva upokojuje, pokiaľ ju pijem v dobrom prostredí a s fajn ľuďmi. neviem piť kávu len tak, že "som unavená". aj ak som unavená, tak väčšinou bežím do kaviarne na niečo dobré a buď pri tom s niekým pokecať alebo si prečítať noviny. čo mi pripomína, že by som mala ísť na kafé.
okrem toho ze mi poctive presso s mlieckom neskutocne chuti, je to obvykle aj prijemne straveny cas s prijemnymi ludmi - a pozitivne ucinky su tym padom dvojnasobne
ak je dost silna a ja nie som unavena tak tiez citim po par hodinach od vypitia vnutornu nervozitu a busenie srdca... obcas mam tlak nizky, obcas vysoky... neviem, sama musis citit kedy ju pit a kedy ti len uskodi
kavy pijem mrte. ale len v robote,granulky nie!! a je to zavislosť. raz som si dala tri dabl espresáááá za sebou a skor ma vyhodilo do vesmiru. ale to bol experiment,inak pijem pomaly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale napr. @octoberbutterfly je zle z nej :/
Milujem už len vôňu kávy, to mi niekedy stačí na zlepšenie nálady.
inak presne tá vnútorná nervozita je aj u mňa... + točenie hlavy, pocit na vracanie... ale akože chuťovo by mi nevadila.
ale poznam dvoch chalanov ktori nemozu kavu pit lebo su z nej agresivni..
okrem toho ze mi poctive presso s mlieckom neskutocne chuti, je to obvykle aj prijemne straveny cas s prijemnymi ludmi - a pozitivne ucinky su tym padom dvojnasobne
a potom ked sa moj zivot zase znormalizuje si od nej odvyknem na 3-4 mesiace a ptom znova.
ale vseobecne som stastnejsia ked ju nepijem. (mozno aj preto, e v tom obdobi zijem bez stresu a sportujem)
je z kotogo. je to silny vyluh. je cierna. bez mlieka. bez cukru. smakuje.
nema na mna ziaden vyrazny ucinok, ktory by som bol pozoroval.
Ale nescafe mňam tú milujem. Dám si do nej mlieko a je veľmi chutná.