Budeme písať sloh (odborný výklad) a ja som chýbala v škole dva týždne. Povedali mi že si mám vybrať tému ktorá ma baví. To je hudba, ale na to neviem čo by som ,,odborné" napísala. Potom sú tu mimozemšťania, myslíte že by t mohlo byť? (ked kamoška má tém
ja uvažujem na príhovor či čo to má byť k rečníckemu štýlu kecať o električke... v triede máme plno fajčiarov, čiže zaujme ich to (aj keď samozrejme negatívne ale zaujme), nebude to téma ktorá tam už bola x97609 krát a rekvizity mám
ale ak mi to neprejde tak mi je jedno o čom budem kecať, nmezrúti sa mis vet
Dutá ako 200 dub?? čo ty moja vieš o mojej inteligencii?? čo ty vieš o tom čo ja o tom viem?? Zamysli sa radšej ty nad svojou inteligenciou, ked urážaš ludí o ktorých ty vieš hovno
Daniken pise o bohoch, pise o ich podobnostiach, o veciach ktore ludia nemohli vybudovat, resp. mohli s niekoho pomocou + jeho ucenie sa da pochopit dvojako: Existovala kultura, ktora zanikla/ cely nas vyvoj nas ovplyvnivala ina civilizacia, ktora sa nenachadza na zemi...
@mefistofel To je na dlhsie, on to objasnuje aj v tych knihach... V jednej z nich je tusim aj to, ze niekde v Cine je jazero so 60x vacsim obsahom Lithia a 3000 rokov starymi zeleznymi trubkami v hore vedla {Lithium sa pouziva aj na chladenie jadrovych reaktorov} atd... Pyramidy {ci uz Americke alebo Egyptske} pripadne okultne miesta su v celkom peknych tvaroch, niektori bohovia su si v mytologiach napadne podobny atd atd. Potom hovori tusim aj o znamych Nazca Lines {preco by ich robili len tak ? }... Mozno si pocul o bitke o LA atd, atd... Malby astronautov par tisic rokov stare a tak no Da sa nad tym zamyslat, uz dlhsie si myslim, ze vo vesmire niesme sami, ale zas Danikenove teorie su niekedy privelmi pritahnute za vlasy
@sob3k samozrejme ze tam vo vesmire je tisice a mozno miliony inych druhou a niektory ovela inteligentnejsi ako ludia. vsak aj ludia sa vyvinuly len v volakych bakterii a podobne, ale to neznamena ze pred 3k rokmi tu boli mimozemstania a stavili tu chramy to uz je skoro ako stargate(falosny bohovia ktory robili z ludi otrokou aby im stavali rozne chramy a podobne veci
@sob3k nedá sa to vyložiť DVOJAKO dá sa to chápať len tak, ako to on napísal, pretoźe ide dosť do podrobností, a konkrétnych vecí, tak nič z toho čo píše sa nedá chápať dvojako, píše o tom, odkiaľ sa pravdepodobne vzal koncept "Boha" alebo "Bohov" v každej kultúre, dokonca to má podložené aj úryvkami zo všetkých náboženských kníh, že sa tam spomínajú jadrové zbrane, kozmické lode, kopec ďalśích vecí, proste teórie o tom, že tu boli bytosti podobné ľuďom z inej planéty (ktorá sa podľa jednej jeho knihy nachádzala niekde poblíž Marsu, myslím, že medzi Marsom a Jupiterom), a žiadne dvojzmysly
@mefistofel to je tak chujová otázka že sa na ňu ani nedá odpovedať
On netvrdi, ze ich stavali mimozemstania, on tvrdi, ze alieni trosku civilizaciu poposunuli a tieto veci boli stavane na oslavu "alienov"
Trebarz:
v roku 1889 egyptológovia našli na neveľkom ostrovčeku Nílu, zvanom Sehel, takzvanú stélu Famine, kamennú platňu, pokrytú hieroglyfmi. Keď hieroglyfy z nej preložili, ukázalo sa, že ich väčšia časť sa týka výroby umelého kameňa. Toto umenie odovzdal faraónovi Džóserovi a jeho architektovi Imhotepovi boh Chnum...
Povedzme, ze niekto egyptanom mierne nasepol ako sa robi beton {resp. nieco jemu podobne}
@sob3k tak napriklad v oblasti amazonii a podobne nasli archeologovia ze tam mohlo zit vyse 100 000 obyvatelou, a dokazali premenit nekvalitnu podu na najkvalitnejsiu podu na svete, ta poda je cca 1-3metre pod povrchom. ani teraz sa este nepodarilo vyrobil taku kvalitnu podu ako tam ani vyrabali ale to neznamena ze im pri tom pomahali mimozemstania
Raz, jedneho dna, ked Jezis ani na plane nebol, sa otvorili dvere na palaci v Egypte a celu miestnost zaplavilo svetlo. Egyptsky faraon s vyrazom typu: No ci boha, komu zasa drbe? Pozera na dvere a vidi v nich nejasnu postavu, tu istu postavu, ktora sa mu uz niekolko krat zjavila... Ako ty deges, mohol by si klopat! hovori, no postava mu odpoveda: Ale ako, ved ja som tu boh, tak sa laskavo spamataj a bez si po zaznamnik, idem ti nadiktovat recept na beton... Sedi?!
On pise o skutkoch mimozemstanoch, neboj sa tak tupi zas niesom Cital som tusim 2 jeho knihy, i ked mierne sa mi to pletie s inymi konspiraciami, ale on povedal, ze oni realne su [Alieni], ze mozno bohovia realne stvorili niekoho, ale nie nas a, ze nikdy nepovedal, ze su to zeleny muzici v UFE
@candy36 Trebarz taka Enigma [ » enigma.rf-hobby.cz/index.php?local... ] je fajn, no pokial nemas blizko trafiku tak ano, je to problem Neviem, hovorim, skor sa o taketo veci zaoberam popri mojej vasni v historii
@sob3k no tú Enigmu som videla tuším v Tescu u nás,tak až tam pojdem ju kúpim
Ja čítam maximálne tak otcove History, no
Teda, z časopisov Alebo potom maximálne také "ženské magazíny", keď sa nudím, ale tam toho moc o konšpiračných teóriách a týchto veciach nie je maximálne tak krémik proti celulitíde
@candy36 Tak ako, myslim si, ze ziaden seriozny vedec sa tymto mytom nezaoberal Pointou je to, ze ujo sa stratil za cudnych okolnosti, neskor bol videny v gulagu Celkom to stoji za to, je to jedna z mnohych zaujimavosti a neobjasnenych veci za vojny, tak isto ako: » www.mysteria.sk/readarticle.php...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
tak by to mohlo ísť
Ako odborne popíšeš niečo, o čom hovno vieš, navyše keď ani nevieš, či to existuje?!
ale ak mi to neprejde tak mi je jedno o čom budem kecať, nmezrúti sa mis vet
Daniken pise o bohoch, pise o ich podobnostiach, o veciach ktore ludia nemohli vybudovat, resp. mohli s niekoho pomocou + jeho ucenie sa da pochopit dvojako: Existovala kultura, ktora zanikla/ cely nas vyvoj nas ovplyvnivala ina civilizacia, ktora sa nenachadza na zemi...
@mefistofel to je tak chujová otázka že sa na ňu ani nedá odpovedať
Bytosti podobne ludom z inej planety a predsa nie mimozemstania, ze?
@mefistofel
On netvrdi, ze ich stavali mimozemstania, on tvrdi, ze alieni trosku civilizaciu poposunuli a tieto veci boli stavane na oslavu "alienov"
Trebarz:
v roku 1889 egyptológovia našli na neveľkom ostrovčeku Nílu, zvanom Sehel, takzvanú stélu Famine, kamennú platňu, pokrytú hieroglyfmi. Keď hieroglyfy z nej preložili, ukázalo sa, že ich väčšia časť sa týka výroby umelého kameňa. Toto umenie odovzdal faraónovi Džóserovi a jeho architektovi Imhotepovi boh Chnum...
Povedzme, ze niekto egyptanom mierne nasepol ako sa robi beton {resp. nieco jemu podobne}
Gualdi, ano poznam aj tych
Takze vlastne bolo to nejak takto:
Raz, jedneho dna, ked Jezis ani na plane nebol, sa otvorili dvere na palaci v Egypte a celu miestnost zaplavilo svetlo. Egyptsky faraon s vyrazom typu: No ci boha, komu zasa drbe? Pozera na dvere a vidi v nich nejasnu postavu, tu istu postavu, ktora sa mu uz niekolko krat zjavila... Ako ty deges, mohol by si klopat! hovori, no postava mu odpoveda: Ale ako, ved ja som tu boh, tak sa laskavo spamataj a bez si po zaznamnik, idem ti nadiktovat recept na beton... Sedi?!
@candy36
On pise o skutkoch mimozemstanoch, neboj sa tak tupi zas niesom Cital som tusim 2 jeho knihy, i ked mierne sa mi to pletie s inymi konspiraciami, ale on povedal, ze oni realne su [Alieni], ze mozno bohovia realne stvorili niekoho, ale nie nas a, ze nikdy nepovedal, ze su to zeleny muzici v UFE
btw, ktoré si od neho čítal? Ja "Spomienky na budúcnosť" a "Adamova planéta" a ešte dačo myslím
Nepoznáš ešte nejakých dobrých autorov čo píšu na toto téma?
Ja čítam maximálne tak otcove History, no
Teda, z časopisov Alebo potom maximálne také "ženské magazíny", keď sa nudím, ale tam toho moc o konšpiračných teóriách a týchto veciach nie je maximálne tak krémik proti celulitíde
Ak mas rada aj historicke konspiracie a vies dobre po anglicky, precitaj si o smrti:
» en.wikipedia.org/wiki/W%C5%82ady...
btw, ak považuješ hento za konšpiračnú teóriu, tak potom je ich tam kopec, v podstate každá diéta je konšpiračná teória
OMG, ale sme to tu zaspamovali...