Všetci určite poznáte známeho komika, ktorý už dlhé roky vystupuje pod menom Mr. BEAN.Kede ste ho videli poprvýkrát co si onom mislíte je dobrý alebo zlý.poznáte lepšieho komika? je lepší než Jimm Carrey alebo známy Louis De Funé"funes" ktorý hral v o vil
to je relativne, kazdy berie ako srandu nieco ine, niekto sa napriklad smeje ako blazon na niecom, co mne pride ako totalne trapne, kazdopadne vsetci traja patria ako zabavaci k mojim oblubenym
aj bean aj louis su fajn..ked mam naladu tak sa na nich da dobre zasmiat jimma carreyho nemam moc rada..proste vec vkusu ..aaaale co vravite na borata????hmmm? ci sa mi vobec oplati pustit sa do stahovania filmu..bo som te este nevidela
Jim Carey je moj najoblubenejsi herec, takze podla mna je aj najlepsi komik. Po tom ide Borat a potom Mr Bean... Louis De Funesa moc nemusim, ale na jeho filmoch sa da tiez dobre zasmiat.
každý z nich má svoj osobitý humor. Musím povedať, že najsympatickejší mi je mr. Bean, skvelý je aj Funes a čo sa týka careyho toho moc nemusím. Pri Fantozzim padám od smiechu do kolien
ja mam strasne rada Jimma Careyho ci ako sa to pise myslim ze on je lepsi ale Mr BEAN je tiez velmi dobry a vzdy si ho pozrem ak ho davaju v telke prvy krat som ho videla asi ked som mala 8neviem
Atkonson je podla mna super.. mame par este kaziet doma kde on hra.. ale proste ten jeho vyraz tvare je neskutocny... sa na nom ujebavam stale.. vzdy ked to vidim.. mno
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov