Možno trocha netradicna tema ale v dnesnej dobe po trpkych skusenostiach sa stalo faktom , ze vzorne dievcata chalanov nudia. Povacsine,ta ,ktora sa muzom snazi vyhoviet , je mu oddana, vsetko mu odpusti skonci opustena a sama.No ta, ktora ma navrch dosta
Pozri, tak isto to funguje aj naopak... ked chalan obskakuje babu a spravil by pre nu cokolvek, odmietne ho a radsej bude s takym, co ju ma takpovediac nahaku...
zvrateny vkus no coo :_D tak ale je lepsie ked to bude tak ze sa daju dvaja vzorny dokopy a sa budu obskakovat navzajom ako keby sa mal dat jeden vzorny s druhym nevzornym a jeden by obkskakoval druheho ktory by ho mal zatial nahaku no ne? uff ina teoria normalne nevladzem
lebo s takymi co znesu modre z neba vsetko odpustia a nikdy sa nebudu chciet ani pohadat je nuda. aspon pre mna. vztah potrebuje nejake hadky nejake napatie nejake kuzlo
da sa povedat ze zlaty stred som bola vzdy.kym som sa nezamilova.nevravim ze ziadne hadky ani nic.ale snazila som sa mu vzdy vyhoviet odpustit ustupit.ked sa clovek zamiluje zmeni troska spravanie k tomu koho miluje.urcite sa inak sprava ku kamaratovi ako k laske,,
Tak po prve- "holka" je cechizmus, pouzivajme prosim svoj jazyk- ved na co nam je ... a mna osobne take ako hovoris "mrchy" netahaju vobec, takych je vsade plno, su tuctove, nezaujimaju ma. A mila verna a oddana? To je dnes snad uz len sci-fi. No ale keby v realnom svete existovali, tak ma rozhodne pritahuju. Lenze pritahuju... Nie je pritahuju ako pritahuju... Pritazlivost je proste sympatia ktoru mozem citit k milionom dievcat. A podla toho si ja svoju drahu urcite hladat nebudem. Ja uprednostnujem lasku... cistu a krehku... viem som staromodny no co uz so mnou...
tak potom preco ja som nemala statsie na takych chlapcov ? kde sa vsetci ukryvaju ? ver ze take holky ktore uznavaju lasku a vernost existuju...lenze asi ich naozaj bude velmi malo kedze v dnesnom svete nikto na to nehladi....
Ja som bola vzorné dievča, ale časom som prišla na to, že tá vernosť a oddanosť bola v skutočnosti len naivita. Dostala som dosť pekne po papuli, obrazne povedané, a razom sa mi všetko vyjasnilo.
No tak ja si myslím že by to malo byť tak vyvážené. vedieť byť aj "mrcha" v tom zmysle mať svoj vlastný názor,a takisto aj byť vzorné dievča.Veď ktorý muž túži vedieť že jeho žena nie je iba jeho? A takisto to platí u nás žien.Priťahujú nás drsní muži,pretože sú neskutočne sexi,ale akosi chceme aby sa v nich skrýval aj cit a vernosť,....A kto mi povie že takíto muži sú sci fi tak sa mýli,...existujú,avšak je ich dosť málo,....
Myslím že nikto nechce mať partnerku ktorá bude zo všetkým súhlasiť a urobí všetko čo len bude chalan chcieť aspoň ja nie. Podstatná je komunikácia a čo z niekým kto len prikyvuje a nemá vlastný názor. Podstatné je aby mala svoje názory a aby bola sama sebou. To ale nezaznamená že je "mrcha".
Až keď to milujúce dievča stratí pretože on ju opustí že ho nudila....a potom keď sám zistí že si necenil to čo mal, že toto nové dievča,rebelka mu nemôže dať to čo mu dala vzorná holka kt. ho milovala bude to chcieť vrátiť späť...ale už bude neskoro..
Oni si jednoducho neuvedomujú čo majú pri sebe, až keď si pri tej mrche uvedomia či chce aby bola matka jeho detí...Chlap sa hneď uvedomí a zaradí spiatočku. Či nájde znovu nejakú vzornú priateľku,alebo či sa k vráti k bývalej, Je len na ňom ako sa bude snažiť...Čiže Mrcha ako písal Matha je tu len na chvíľku
neopati sa byt verna mila krasna slusna....sak aj tak nas ti kktin enchaju kvoli dakej kraske....tak naco si robit tazku hlavu a deptat sa? teraz oni budu ti, co budu mat hlavy v smutku, ze ake sme mrchy...
@11@sam1990 Tých chalanov, čo by absolútne tolerovali, ctili a milovali dievča, je asi toľko, čo takých dievčat. A ťažko sa hľadajú, lebo to nemá každý na čele.
no zdá sa, že je to asi tak...no ale treba uznať....Mrchy majú niečo do seba....bude to asi tým, že pri tých milých a oddaných babách si je chalan istý tým, na čom je a to ich asi po čase začne nudiť. Kdežto pri mrche sa môže hrať na "lovca" a to ho baví....je to tak zakódované v génoch.....Ako som už povedala: Mrchy majú čosi do seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Tak sa nečuduj
Niekto je naivný a niekto je taký aký aj bol.
Nie je všetko len o partnerkinom ustupovaní, odpúšťaní.. netreba sa ponižovať pred partnerom..
Aj ked ľúbim nenechám so sebou zametat
Oni si jednoducho neuvedomujú čo majú pri sebe, až keď si pri tej mrche uvedomia či chce aby bola matka jeho detí...Chlap sa hneď uvedomí a zaradí spiatočku. Či nájde znovu nejakú vzornú priateľku,alebo či sa k vráti k bývalej, Je len na ňom ako sa bude snažiť...Čiže Mrcha ako písal Matha je tu len na chvíľku