Taká zaujímavá otázka, ktorá firma sa zdiskreditovala robením dresov pre komunistickú diktatúru? Logo som nedokázal rozlúštiť, žeby nejaká čínska firma?
Legea, čo ma trošku zarazilo, nemyslel som si, že sa budú spoliehať na zlé imperialistické výrobky, skôr som myslel, že budú mať vlastné, vlnené, ktoré tkajú podvýživené korejské ženy niekde v koncentráku za krajec suchého chleba...
@tomice27 ako môže nespájať režim so športom....Vláda KLDR nedovolila sledovať zápasy, ospevovali mužstvo ako neporazitelé, taktiku na portugalcov vymyslel KIm Čong-Il a futbalisti pôjdu za trest do uholných baní.........
@tomice27 Vieš kde je Severná Korea a čo to je za krajinu?
Alebo si z tých, ktorí koncetračné tábory smrti, deti kotjebi, verejné popravy, hladomor a vymývanie mozgov považujú len za zlú propagandu skazeného západného sveta na čele s USA?
@pernik viem, čo je to za krajinu a viem aký je tam život, všetko to viem... lenže napríklad to, že futbalisti pôjdu za trest do uholných baní, je podľa mňa ničím nepodložená informácia..
a to, že nejaká firma sa mala zdiskreditovať tým, že vyrobila pre KĽDR dresy, je v dnešnom svete jedno, firmy vyrábajú, lebo chcú zarobiť a kašlú na to, čo je to za krajinu...
@pernik tak nakoniec som vygúglil že mali mať inú značku (pirma) ale až tesne pred šampionátom podpísali zmluvu s tou značkou čo si hodil odkaz..lebo v jednom časopise ktorý vyšiel pred ms boli dresy všetkých účastníkov a dres kľdr som nevedel rozlúštiť..bolo tam logo ako zrkadlovo obrátené NIKE
@kolini učiť sa učiť sa učiť sa..najmä zemepis keď tak pozerám..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Aaa.doriti, Slovensko!
Legea, čo ma trošku zarazilo, nemyslel som si, že sa budú spoliehať na zlé imperialistické výrobky, skôr som myslel, že budú mať vlastné, vlnené, ktoré tkajú podvýživené korejské ženy niekde v koncentráku za krajec suchého chleba...
ako sa to dá nespájať..
?
Alebo si z tých, ktorí koncetračné tábory smrti, deti kotjebi, verejné popravy, hladomor a vymývanie mozgov považujú len za zlú propagandu skazeného západného sveta na čele s USA?
a to, že nejaká firma sa mala zdiskreditovať tým, že vyrobila pre KĽDR dresy, je v dnešnom svete jedno, firmy vyrábajú, lebo chcú zarobiť a kašlú na to, čo je to za krajinu...
@kolini učiť sa učiť sa učiť sa..najmä zemepis keď tak pozerám..
@freestyler01 o čom to točíš frajer?
.. a vôbec neťahajte do tejto témy politiku
ups..to som prepiskol.. myslel som Kalahari samozrejme =D