Samozrejme, nemusí to byť len rada od odborníkov, budem rada aj ak mi napíšete aké máte, ak ste s ňou spokojný, aspon budem mať nejaké tipy a potom si z toho niečo vyberiem
mam doma HP VIVERA,je to dobra hracka ale odisli mi skartrece a ked som sa bol pitat ze kolko to stoji,ta mi povedali ze multifunkcne pod 2000 nejdu+asi 1500 tie skratce+robota...som umrela dostal imfarkt,ved za tu cenu si kupim novu...
Osobne ako som sledoval predajne, tak ak kupis multifunkcnu tlaciaren pod 2000 tak klobuk dolu.. to by si musela dost velmi hladat a potom ten pomer cena/kvalita nemusi byt az taky vyhodny... vsetky tu spomenute znacky by som bral..
@2 coze? ta znacka? Takze moje skusenosti s tou tlaciarnou. Ked tas tlacit, dost dlhy priebeh, kym to zacne tlacit. to tlacenie trva trosku dlhsie sa mi zda. ale da sa prehltnut. Cartrige mi vydrzal len na 60 stran, co je ubohost na to. PO doplneni mi vydrzala len 40 vytlackov (ba ani to nie). Ani skonovat do PC mi to nechcelo pici.
Inak sa mi zdala celkom v pohode. Momentalne je na reklamacii. Ale fakt vazne, ak mi povedia, ze je v poriadku tak leti z okna.
Myslim si, ze taka HP nie je zla taka uplne obycajna. S jednym typom som bol mimoriadne spokojny. vydrzala vyse 200 vytlackov. Dokonca ani cartrige nie je do nej drahy. Par SK oproti canone co spominal hore kolega je na HP lacnejsi sa mi mari.
Ale zatial su to len moje skusenosti. takze asi tak.
a este ze pred tou VIVEROU som mal este jedno hp ale to mi nechcelo vobec spolupracovat s pc...mam xp...naistaloval som to cd,zapojim ju,a vobec nic...
@11 tlaciaren sa da kupit aj pod 2000 Sk a dobra na to pouzivanie co sa pouziva doma, sem tam daco vytlacit ked potrebujes daky obrazok postaci v pohode aj HP teraz v OKEY co otvaraju tam ide 1200Sk HP a ta canon pixma mp210 tu som kupil za 14990 ale skoda, ze osm nebral v tedy tu HP
mam HP deskjet 2180,,,ale este som sa nestretla s takou,co by nevykonavala funkcie dobre..takze je to na tebe.mne moja vyhovuje...A teraz v letakoch su rozne,lexmark atd aj za 1500,- co je az smiesna suma,takze preco nevybrat aj taku??ved zaruka je
mal som nejaky lexmark farebny atrmamentovy a malo to aj take kravinky ako scnanovanie a kopirovanie ale potom prisla do nasej rodinky laserovka tak lexmark zostal nevyuzivany a niekedy by sa mi zisiel
My máme Canon Pixma MP600 a ja osobne som vcelku spokojná... Aj keď je pravda že sa dosť dlho štartuje a keď niečo skenujem tak to trvá celú večnosť (v tomto prípade ale môže byť chyba aj v počítači)
A aj atrament tam vydržal dosť dlho, v podstate ju máme už takmer dva roky a tlačiareň síce už asi tri mesiace hlási že došiel atrament, ale stále tlačí ako má...
P.S.: Čo sa tej rýchlosti týka, iné takéto zariadenia odskúšané nemám, takže neviem či je to oproti priemeru pomalé, alebo nie...
no ja sa do toho nevyznam ale urcite si zisti co stoji toner do tej tlaciarne........ ne ze kupis tlaciaren a potom sa pojdes zblaznit aky drahy je ten toner alebo ze ho nevies zohnat... tak iba tolko som chcela...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Inak sa mi zdala celkom v pohode. Momentalne je na reklamacii. Ale fakt vazne, ak mi povedia, ze je v poriadku tak leti z okna.
Myslim si, ze taka HP nie je zla taka uplne obycajna. S jednym typom som bol mimoriadne spokojny. vydrzala vyse 200 vytlackov. Dokonca ani cartrige nie je do nej drahy. Par SK oproti canone co spominal hore kolega je na HP lacnejsi sa mi mari.
Ale zatial su to len moje skusenosti. takze asi tak.
A tie ceny sú fakt dosť dobré, aspon čo som pozerala na alze, bola som až prekvapená, lebo som čakala, že za tlačiareň dám oveľa viac.
A aj atrament tam vydržal dosť dlho, v podstate ju máme už takmer dva roky a tlačiareň síce už asi tri mesiace hlási že došiel atrament, ale stále tlačí ako má...
P.S.: Čo sa tej rýchlosti týka, iné takéto zariadenia odskúšané nemám, takže neviem či je to oproti priemeru pomalé, alebo nie...