bože toto je super nemyslela som,že nájdem niekoho kto to pozná ľudia v mojom okolí nemajú tušenia čo to je. ja to čítam knižky,od malička nonstop,som do toho úplný blázon
@mielikki ja som dávno pozerala po nemecky,dávali to v telke teraz už len knižky
lebo ako fínčinár to poznám, ono Tuve je tuším rodená švédska Fínka alebo niečo také a je to veľmi obľúbené vo Fínsku, ale proste som to nikdy nevidela/nečítala a je mi to ľúto
@mielikki ak si niekedy chceš pozrieť (po fínsky) tak na youtube je kopa dielov dala by som ti aj link na jeden web kde som zvykla pozerať fínske seriáli a mám pocit že tam boli aj muumi ale musela by som hľadať
@mielikki našla som.. » www.hdfin.com/item.php?item_i... titulky nie sú, ale dá sa hah, film z 1992 a ak si dáš do vyhľadávača nájde ti to ešte niekoľko.. treba sa tam regnúť ale stojí za to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Poznám, ale nepozerala/nečítala to. A nevedela, že takto sa to prekladá do slovenčiny.
(Ak máš dakde linky, sem s nimi!
@mielikki ja som dávno pozerala po nemecky,dávali to v telke teraz už len knižky
lebo ako fínčinár to poznám, ono Tuve je tuším rodená švédska Fínka alebo niečo také a je to veľmi obľúbené vo Fínsku, ale proste som to nikdy nevidela/nečítala a je mi to ľúto
ak je to tým trollom, skôr by som potom čakala flysserovu fotku z občianskeho, že nájde ako prvú.