Musím do banky vložiť peniaze pri zakladaní účtu ? SLSP
Dobrý deň chcem si založiť normálny účet v SLSP s vlastnou Visa kartou,IB...Moja otázka je či musím v pobočke vložiť neakú sumu na ten účet , vložiť peniaze alebo či stačí im dávať tych 30 centov každý mesiac za vedenie .kartu budem mať zadarmo?Ak si vybe
5€ tam musíš vložiť pri zakladaní, ja mám tiež ten účet do 26 rokov, volá sa EURO26, mám internetbanking, Visa Electron kartu s ktorou som nadmieru spokojná a platím 0,30€ za mesiac ... plus vracajú mi peniaze za každú platbu kartou ... inak načo ti je účet, keď tam nebudeš mať žiadne peniaze? (dedukujem podľa vety "či musím v pobočke vložiť neakú sumu na ten účet , vložiť peniaze alebo či stačí im dávať tych 30 centov každý mesiac za vedenie")
@teriq tých 5€ ti po prvom vložení hneď "zmizne" a nebude ti ich tam ukazovať (iba pri zmene profilu, kde ti ukáže Aktuálny zostatok namiesto Disponibilného), takže si nemusí dávať pozor, aby neprekročila 5€
ja som si @0 ani neprečítala celé... dievča, ak chceš mať v peňaženke kartičku s obrázkom, to si daj vytlačiť a zalaminovať fotku... účet je na to, aby si naň dávala peniaze a platobná karta, aby si ňou platila...
vy ste asi nepochopili...ja sa pytam ci musim zaplatit v pobocke pri vybavovani neaky vstupny poplatok ktory bduem mat na karte ako min. ktore mi tam vzdy ostane to bude asi tych 5e a 30 centov sa plati za vedenie uctu kazdy mesiac no a peniaze tam budu posielane z inych uctov
a nerobte zo mna pubertaka s ktorym biju hormony momentalne ste na tom horsie vy ked ste asi nepochopili co som napisala a sice ze tych 30 centov je povinny poplatok a moja otazka bola ci pri zakladani este nieco platim a kolko aby som vedela kolko mam vybrat z druhej karty a tie peniaze ptm pouzila ako minimalny vklad na ten ucet a na tu karticku s obrazkom za 7eur
ano pri zakladaní treba niečo vložiť (tým sa účet aktivuje) minimum neviem kolko musí byť!. Načo ti je obrázok na karte??? ak sa tým chceš chváliť tak ti ju skorej niekto zoberie . Ak začneš chodiť na vysokú školu a donesieš potvrdenie ze tam chodís tak ti zrusia poplatky za vedenie účtu dovtedy to bude 30 centov
@teriq buď rada, že do mínusu nemôžeš ísť... to bol najdebilnejší výmysel finančného sveta (ako mňa osobne sa to netýka, ale keď raz skĺzneš do mínusových hodnôt, ťažko sa odtiaľ hrabe von, a potom tie poplatky... amen tma ). a určite to nie je kvôli prvotnému vkladu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@teriq tých 5€ ti po prvom vložení hneď "zmizne" a nebude ti ich tam ukazovať (iba pri zmene profilu, kde ti ukáže Aktuálny zostatok namiesto Disponibilného), takže si nemusí dávať pozor, aby neprekročila 5€
to si radšej kúp prasiatko
a inak karta s vlastným motívom bola istý čas zadarmo, teraz to stojí okolo 7€.
Zavolaj tam alebo sa choď opýtať osobne
» www.slsp.sk/ludia/pohodlne-...
"žiaden minimálny vklad"
@luc.ka veď jasné, niekedy je to proste fajn
ale ked na tom ucte nebudes mat ziadne peniaze, tak to ti fakt staci nejake prasiatko.