Máte aj vy jedno ucho akoby hlbšie ako druhé? ... resp. viac zakrútené(vnútri) ... jakeby som v jednom nemal tú zábranu čo mám v druhom... Majú to tak všetci? Lebo mne sa to nezdá...
Navyše mi začalo pred troma dňami jemne praskať v uchu vkuse nwmčostým
Podľa mňa je to len nejaké placebo, pretože keď si čistíš ucho rukou, ktorú bežne používaš, tak na druhom uchu nemáš taký prístup ako na prvom, keďže ju musíš dať z druhej strany. A keď si tú druhú stranu zas čistíš druhou rukou, tak ju neovládaš tak ako tú dominantnú a preto sa ti zdá, že jedno ide vyčistiť ľahšie ako druhé.. neviem či to dáva zmysel ale snáď hej.
nie som biolog ale myslim ze to je normalne. Clovek ma cele telo nesumerne, tak preco by mali byt usi vynimkou? a to praskanie moze byt zapal, ale aj nie... neviem ale preco sa skor nespytas na nejakom civilizovanejsom fore, odbornom, zdravotnickom.... na birdzi ta iba vytrollia furt ak si si nevsimol
neprehladné sú tie fóra... aj zabudnem na to že som tam niečo písal ... a registrovať sa nebudem Veď normálne sa pýtam či som vadný ja alebo to tak majú všetci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
to praskanie ťažko povedať či to s tým súvisí, to sa ich skús spýtať tiež
a ešte mi napadlo niečo na štýl ,,mladé ucho,, ale to som nejako nedomyslel a to by bol asi slabý vtip