ahojte, banalitka sa mi stala, chcem sa podeliť i popýtať, či ste zažili niečo podobné - a to vletenie mušky do oka počas bicyklovania alebo korčulovania. takže: už sa vám to niekedy stalo? ak áno, ako ste to zvládli? vyronili ste i slzičku, alebo nebodaj
dnes mi 3 muchy naburali do oka ked som behala ... ale uz som na to prisla .. nemozem sa pozerat rovno pred seba, treba sklopit viecka ... pri bicyklovani sa mi skor lepia na pery
Nie, ale stalo sa mi to asi pred rokom keď sme celá trieda išli niekam na do Devínskej niekde do lesa a šlapali sme chodníček kdesi hore a ja som sa nadýchla a vletelo mi niečo neidentifikované cez ústa do nosa, to vám poviem to bola teda fakt pecka, ako sa hovorí zavri hubu lebo ti do nej vletí mucha a jeb! mne sa to stane
keď som mala nejakých 10- 11 rokov tak mi spadla do oka muška a zapichlo sa mi z nej jej krídlo do viečka. bože...som s tým išla až k očnému a ten mi to z tade vybral
Keď som šla teraz naposledy bicyklom (našťastie som mala okuliare), tak mi do pravého sklíčka vrazil nejaký mega-hmyz. Normálne mi vykrivil škuľky a musela som si ich naprávať. Bola to rana
mňa raz strašne bolelo oko.. nemohla som ho mať ani poriadne otrvorené a stále mi z neho tiekli slzy.. išla som teda očnej a tá mi z neho vytiahhla mušie krýdlo ktovie ako sa tam dostalo.. dosť hnusné
Mne raz liezla muška/chrobák v očku počas cesty vlakom. Niečo ma začalo hrýzť v ľavom oku a v odraze na okne som uvidela niečo také čierne na mojom bielku.
A odrazu som začala zmätkovať, lebo už nešlo o to nepríjemné rezanie v oku, šlo o to, že sa mi tam narval nejaký chrobák!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale na bicykli sa mi ešte nestalo, že by mi vletelo mušisko do oka. Buď preto, lebo som bol na bicykli málokrát alebo že nosím okiuliare
keď som mala nejakých 10- 11 rokov tak mi spadla do oka muška a zapichlo sa mi z nej jej krídlo do viečka. bože...som s tým išla až k očnému a ten mi to z tade vybral
Ale k nehode som ešte kvôli tomu nedospela... aj keď som asi chvíľu pôsobila ako opitá
A odrazu som začala zmätkovať, lebo už nešlo o to nepríjemné rezanie v oku, šlo o to, že sa mi tam narval nejaký chrobák!