"... se na tváři pravděpodobně objeví neskrývaný úlek, ba přímo zděšení, následované zklidněním poté, co si uvědomí, že nic takového na trhu neexistuje." ...
no tak...fuh, to by som si musel nastudovat, aky by to na mna malo vplyv, keby to zastavilo moj rozvoj, tak isto nie. A ja som to od zien ani nikdy nevyzadoval, ale...ked uz berie, tak...s kondomom sa to porovnavat neda no
pýtala som sa ho, povedal že by sme sa striedali, rok ja a rok on, to je fér potom som sa nad tým zamyslela:
baby, verili by ste svojmu chalanovi že si nezabudol dať tabletku (keby tá antikoncepcia fungovala tak ako ženská)? Hlavne v tých krátkodobejších vzťahoch, myslím že jeho by až tak netrápilo či je plodný alebo nie
@alysia Pretože hormonálny systém je dosť prepracovaná a jemná regulácia celého tela a ja si myslím že žiaden lekár ani v najlepšej viere nevie povedať, všetky a hlavne dlhodobé riziká, ktoré takéto umelé ovplyvňovanie hormonálneho systému má.
Podľa mňa tým ženy zbytočne hazardujú zo svojím zdravým.
a neexituje nahodou uz nieco take - aspon som daco zachytil ze to funguje na baze spomalenia spermii a tak partnerku neoplodnis - ako riziko tam urcite je, ale to pri kazdej antikoncepcii
Ale asi sa to nepredava, bola to iba daka vizia do buducnosti, mozno sa mi to snivalo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Keby nemalo ziadne vyznamne, urcite by som ju uzival.
baby, verili by ste svojmu chalanovi že si nezabudol dať tabletku (keby tá antikoncepcia fungovala tak ako ženská)? Hlavne v tých krátkodobejších vzťahoch, myslím že jeho by až tak netrápilo či je plodný alebo nie
Podľa mňa tým ženy zbytočne hazardujú zo svojím zdravým.
@jessiqa ty budes tehotna nie chlap no to je fakt no
Ale asi sa to nepredava, bola to iba daka vizia do buducnosti, mozno sa mi to snivalo...
ale najprv by som musel mať nejaký sexuálny život :/